Är det en smartphone som krävs för att styra en DJI Phantom 2 Vision +? [stängd]

1

Det är inte säkert om det här är ämnet här, eftersom officiell vägledning verkar lite vag.

Hur som helst har jag en relativt enkel fråga. Jag funderar på att köpa en Phantom 2 Vision +, men är lite oklart om vilka alternativ det finns när det gäller att kontrollera det. Deras hemsida gör en stor sak om att kunna ställa in waypoints (med en iPad / mobil app) och få quadcopteren att fungera som en autonom drone. Och det är användbart för vissa saker, men det verkar som om det skulle vara roligare att styra det direkt av fjärrkontrollen.

Bedömning av videoklippet här , det verkar som att quadcopteren skickas med en fjärrkontroll. Men det ser också ut som du förväntas hålla en iPhone / smartphone på fjärrkontrollen? Är det ett krav eller bara ett valfritt extra?

Är det möjligt att flyga quadcopteren utan att använda en smartphone / mobilapp (använder bara vad som ingår i rutan)?

    
uppsättning aroth 30.06.2014 13:44

3 svar

4

Jag är ganska säker på att det fungerar utan smarta telefonen. Om jag förstår ordentligt, släpper smartphone-appen bilderna från kameran, vilket kan vara användbart för navigering, särskilt om du inte har en tydlig synfält.

Ars Technica sprang en bit på den här modellen, som kan intressera dig.

    
svaret ges 30.06.2014 15:44
3

Här är dina svar:

Du kan standardkontroll för P2V + via den fysiska fjärrkontrollen som följer med, du kan också ställa in waypoints via appen (Du kan ta över kontrollen när som helst)

För att se vad du spelar in och för att starta och sluta spela in bland många andra funktioner, vill du ha appen på en smartphone ansluten. Allt du behöver göra är att inkludera när du köper. Du behöver inte använda appen, men jag ser inte varför inte.

Kolla in min video för en fullständig översyn av dess funktioner.

    
svaret ges 09.07.2014 15:34
1

Telefonen / ipad används för att endast reläera video och andra styra kameran. Du får också lite flyginformation, såsom avstånd, höjd, hastighet som överförs till din bildskärm. Det är inte ett krav att använda den men om du aldrig kommer att använda den, varför inte få en rak Phantom 2, som inte har en kamera på den. Det är mycket billigare. Kamerans system på Phantom 2 vision + är dock mycket imponerande!

    
svaret ges 02.07.2014 14:31