Hur byter du textur av pudding?

3

Jag gjorde detta recept idag som innebär att man gör omedelbar pudding med chokladglass istället för mjölk. Det var tänkt att komma ut som en super chocolaty-mus men det smakade lite kornig, som att inte all pudding blev inkorrerad. Jag använder sällan lådpudding men jag tänkte att det skulle kunna vara en snabb eftermiddag att skryta om det behövs. Hur som helst undrade jag vad det bästa sättet att slå ut kornigheten var. Ska jag lägga till lite mjölk eller bara använda mer glass?

Det ursprungliga receptet var från allvarliga äter: länk

    
uppsättning sarge_smith 12.08.2010 00:14

1 svar

1

En del av problemet kan vara refreezing av glassen. Du vet när du tar ut glass, äter på den i 5 eller 10 minuter och lägg sedan tillbaka den i frysen ... och sedan nästa gång du tar ut det, är lite av isen lite isig och lite kornig ?

Jag är inte säker på att du kan lösa detta om du använder samma recept. I stället rekommenderar jag att du använder den högsta fetma chokladmjölken du kan hitta istället för att använda smält chokladglass.

Jag tvivlar verkligen på att pudding inte blev upplöst helt. Om det verkligen var fallet kan du värma blandningen innan du lägger den i pajskorpan.

    
svaret ges 12.08.2010 00:26