serveras främsta revben när man frågas om ribeye biff

3

I går kväll serverades jag främsta revben när jag särskilt begärde rib eye biff. Är det här en vanlig övning i restauranger? Jag förstår att köttet är detsamma, att matlagningsprocessen är vad som skiljer sig åt. Även om jag tycker om främsta revbenet, är det inte alls detsamma som en grillad rib eye biff. Detta hände på en restaurang som har fått utmärkelser på statsnivå och är känd för sina biffar.

    
uppsättning Sue 10.09.2017 17:20

1 svar

8

Nej. En maträtt är en kombination av ingredienserna och teknikerna som används för att göra det.

  • En ostomell som serveras i en pajskaka är inte en quiche
  • och en maträtt oljig rå ägg med citronsaft är inte majonnäs
  • En sallad med sallad, tomat, bacon, mayo och croutons är inte en BLT

Om du tog det uppmärksamt och sa att din order var korrekt, tog de antingen ditt ben, det är något konstigt idiosyncrasy på deras restaurang, eller de har ingen aning om vad de gör.

Om du inte bröt det uppmärksamt, så visade de nästan oavsiktligt dig fel maträtt. Det händer hela tiden. Att vara en server är ett extremt snabbt och svårt jobb där du måste komma ihåg en miljon saker på en gång. Kanske hade försäljningssystemet en "Ribeye" -knapp intill något som en "Rib Lge" -knapp för en stor förstklassig snittskärning. Misstag händer, och om du inte låter någon veta, kan de inte korrigera dem.

    
svaret ges 11.09.2017 18:22