Hur installerar jag en behållarkorg i lath / gipsvägg?

5

Jag har ett rum med ojordade elektriska behållare och jag måste installera ett jordat uttag. Väggarna är lath och gips. Vad jag vill göra är att installera en ny behållarbox för uttaget. Finns det ett sätt att göra detta utan att ha ett stort hål att reparera? I grund och botten skulle jag bara vilja klippa ett hål som är tillräckligt stort för behållarboxen, men inte säker på om det är möjligt.

Jag kan enkelt få en kabel till önskad plats. Jag är bara inte säker på hur man får en kärlkorg i väggen. Det finns en stud på platsen för en bifogad punkt.

Alla länkar till en webbplats med bilder eller diagram skulle vara ett riktigt plus.

    
uppsättning wdypdx22 05.10.2010 07:10

4 svar

9

Jag tror att du skulle vara bättre med att använda en remodelingbox (med flänsarna som roterar ut för att gripa väggen) och ignorera studben helt och hållet. Med en ombyggnadslåda behöver du bara klippa ett hål som är tillräckligt stort för lådan, men om du använder en vanlig låda, måste du skära bort mer så att du har utrymme att spika in i studben.

De viktigaste problemen du kommer att möta är att du inte vet exakt var lathen är placerad i väggen, och att gipset blir skört med ålder.

Börja med att använda något skarpt för att hälla ut ett litet hål i mitten av platsen för din nya behållare; Jag använder det spetsiga spetsen av en gipsväggssåg. När du har exponerat lathen, expandera hålet upp och ner tills du hittar kanterna på den där lathen. Den andra lathen kommer att vara ungefär lika stor och åtskilda till kanske 1/4 "från varandra. Justera din planerade plats uppåt eller nedåt så att minst en kant av lådan leder upp med ett gap i lathen - Det är lättare att skära igenom själva gipset.

Utöka hålet tills det är tillräckligt stort för lådan, använd sedan en pussel så att lathen skärs bort. Vibrationer från sågen kan orsaka mer skada på väggen, så ta det väldigt långsamt och enkelt. (En annan anledning att undvika studben: om lathen slutar på den studen, har du bara ca 1/2 "av den för att hålla gipset på plats.)

    
svaret ges 05.10.2010 11:46
1

Du kanske tänker på de mindre "metallutloppslådorna" som är monterade som "gammalt arbete" med "madisonband". Fördelen är att (åtminstone en del av) metallkassorna är mindre än plastkassorna så att du har en större marginal mellan ditt hålhål och de yttre dimensionerna på din utloppsplatta, så att mer skada på det omgivande gipset kan döljas av tallrik. Jag hittar även madisonbanden lättare att installera säkert när väggen är tjock, som är fallet med gips och svarv. För exempel gör du bara en bildsökning på den citerade texten ovan.

    
svaret ges 30.12.2010 17:36
0

Jag gjorde något liknande, och min vägg är svarv och gips, men täckt med gips. Jag började genom att borra ett hål med en hålsåg och förlängde sedan hålet till storleken på en kärlbox med hjälp av en elektrisk pussel. Lite damm, men det fungerade fantastiskt; det var inte svårt att göra hålet rätt storlek och form.

Jag vet inte om det skulle vara annorlunda om det inte fanns gips. Kanske skulle jag behöva oroa mig för att gipset klipper runt kanterna?

Jag upptäckte också att jag behövde använda en ytlig behållarbox, för det fanns inte tillräckligt med utrymme inuti väggen för en vanlig.

    
svaret ges 05.10.2010 11:05
0

En höghastighets 4 "-kvarn fungerar bäst, det skadar inte gipsmurens integritet. Naturligtvis måste du avsluta hörnen av klippet med en fram och återgående såg.

    
svaret ges 14.06.2013 02:25