Sweetening tranbärjuice omöjligt?

-1

Jag har använt socker för att söta saker och det fungerar vanligtvis.

Citroner - Ja Limer - Ja Blåbär - Ja (de får tårta när de är överripta och de flesta överdrivna blåbär används för blåbärsaft) Grapefrukt - Ja

Men med tranbärsjuice löser sockret men sörjer inte saften. Några mer matskedar socker, ingen förändring.

Jag har haft sötad tranbärsjuice tidigare när jag var ung och jag gillar inte tranbär eller granatäpple i sig. Men tranbärs granatäpple är alltid söt (som jag inte kan tro eftersom sura + bitter är vanligtvis inte lika söt).

Så finns det något i tranbärsjuice som ändrar sockret så att det är inaktivt eller något (jag använder bara socker och juice, inget vatten eller extra syra eller något annat)?

Jag kan bara inte söta tranbärsjuice av någon anledning. Jag tror att det har att göra med skillnaden i syran (men då har blåbär en annan syra än citrusfrukter och blåbärsjuice kan sötas bara bra). Är det en skillnad i syran eller vad?

    
uppsättning Caters 17.04.2016 04:47

1 svar

5

Granskar en kommersiell version (en inte HFCS-kommersiell version, för att undra) det är mest vatten, "27 % tranbärsjuice ", socker och" smaker ".

Så om du har 100% juice, har du förmodligen något konsistens i en sirap när du har tillräckligt med socker för att göra det sött. Den utbredda lösningen är att späda ut med vatten - sålunda "tranbärsjuice cocktail"

Det finns inget om kärnan i tranbärsjuice som gör att socker inte fungerar - du behöver bara mer av det, eftersom saften är väldigt sur.

Observera att sockret är 34 g per 240 ml (varav 65 ml är tranbärsjuice), så grovt för varje två juicer är det något mer än en socker enhet. Om du inte har bara 6 matskedar juice, kommer 3 matskedar socker inte att få dig att "sötas".

    
svaret ges 17.04.2016 05:53