Rektera släta fyllnadsplåster på sand och cementskummad vägg

1

Någon gjorde mig en tjänst och sand och cementerade vid veranda (lång historia). Det hade några sprickor efteråt och när jag hade massor av andra saker att fylla på, bestämde jag mig för att fylla alla sprickorna "medan jag var där". Igår gav jag väggen en mistskinn och nu ångrar jag djupt mitt fyllmedel, eftersom de smidiga fläckarna på den scratchy väggen är mycket synliga.

Vad föreslår jag att jag gör för att få en jämn finish utan att för mycket arbete? (Scratchy eller slät)

Tack

    
uppsättning Joe U 11.06.2017 12:33

1 svar

1

Välkommen till den roliga världen av textur (avsiktlig eller ej). Därför tycker jag inte om texturerat tak. Att matcha både textur och färg visar sig vara svår, om inte omöjlig.

Medan färg inte är ett problem (det här är nytt jobb) kommer texturen att vara ett problem. Det finns inget enkelt sätt att lägga en matchande textur på de släta fläckarna. Vad jag skulle rekommendera är slipning allt smidigt. Få en gnista och arbeta väggen tills texturförändringen inte märks längre.

En annan rådgivning: få en slutlig åsikt (efter slipning) från någon som inte är bekant med detta. Om en person som ser det för första gången inte kan märka, kommer de flesta inte. Var inte för anal på väggen. Ja, du kommer att veta var du skapade glatta fläckar, men den genomsnittliga personen granskar inte väggar för brister.

    
svaret ges 14.06.2017 15:25