Var hittar jag mest vildmarksdiversitet runt Orlando (FL)?

3

Jag kommer att vara i Orlando för jobbet under de senaste veckorna i maj och jag har några fulla dagar gratis. Jag skulle vilja spendera lite runt det området och göra någon aktivitet som kajakpaddling och möjligen djurlivssightseeing (särskilt intresserad i alligatorer och sköldpaddor).

Från mina undersökningar ser ut som ett bra ställe att njuta av naturen i Florida är Everglades National Park men det är lite för långt från Orlando, med tanke på den lilla antal dagar jag har till min förfogande. Jag begränsade valen mellan "Space Coast" där det till exempel finns Merritt Island National Wildlife Refuge, Canaveral National Seashore (sköldpaddor! Men i maj?) Eller "Tampa Bay Area" där det till exempel finns Homosassa Springs Wildlife State Park och Corkscrew Swamp Sanctuary.

Är detta verkligen de bästa alternativen jag har runt Orlando? Var har jag de bästa chanserna för den bästa naturens sevärdheter och mångfald?

    
uppsättning 13.05.2017 10:55

1 svar

2

Beroende på din vilja att köra lite, upp i norra Florida i Paynes Prairie har du goda chanser att se alligator och inhemska vattenfåglar. Bara vandra La Chua Trail och de kommer sannolikt att ligga ut sola längs vägen.

Du är lite sen för att se manater i fjädrarna, men kanske runt kustområdena. Fjädrarna har fortfarande sköldpadda, orm, etc. sola sig själva.

Andra vilda djur som hjort, björn, tvättbjörnar, är enbart turens tur, eftersom de tenderar att hålla sig till skogen och inte känner till deras närvaro känt för förbipasserande.

För kanotpaddling upp till Ocala National Forest, Juniper Springs eller Alexander Springs körs.

    
svaret ges 13.05.2017 11:34