Standard elektriska väggmonteringsbox specifikationer för USA

2

Jag undrade vad den vanliga elektriska väggmonteringsboxen som användes för socklar i Amerika var. Jag undrade också vad specifikationerna för dessa lådor var, liksom höjden och storleken på skruvskruven som behövs för monteringshålen.

Vilken information som helst kommer att vara bra, som jag inte är från Amerika.

    
uppsättning b.vasquez 12.07.2017 03:43

3 svar

2

sizeof (j_box)

Standard nordamerikanska kryssrutor finns i olika former och storlekar (rund, oktagon, kvadratisk, rektangulär); Men de flesta ledningsenheter som är avsedda för montering av korsningslådor, spara för lampor, är utformade kring standardmonteringsmönstret enhetskonfiguration - detta definieras i NEMA WD-6 (en förkortad version kan hittas < a href="https://www.nema.org/Standards/ComplimentaryDocuments/NEMA%20WD%206%20-%20Dimensions%20for%20Wiring%20Devices%20-%20Excerpt.pdf"> här ) som ett metallband med 4,1 "med 1,1" med hål i varje ände, på längdaxelns mittlinje, 3,75 "från varandra och lika avstånd från symmetriets korta axel. Anordningens yta är 2,78" med 1,625 ".

Varje ok (spara för en sällsynt få stora behållare som tar upp två gäng) fäster till ett gäng - utrymmet i en enhetslåda som är reserverad för en enda ledningsenhet. Så här mäts rektangulära lådor - med det antal gäng som de rymmer. Andra former har en nominell dimension ; för fyrkantiga lådor, det här är längden på en sida, medan för oktagoner och rundor är detta boxens diameter.

Fältkorgar (oavsett storlek: den minsta torget är 4 ", med 4 11 / 16 " och några 5 "rutor tillgängliga för större jobb) kan också Används för enheter, med en lera ring eller frontplatta för att anpassa lådan till enheten. Större lådformade lådor (4 ") kan också montera enheter på sina frontplattor. mindre åttkant och alla runda lådor är reserverade för ljusarmaturer, dock.

Det är inte allt det finns dock

Även om två rutor är samma storlek , kan de skilja sig åt i andra egenskaper. Metalllåda är konstruerade för användning med metallrör eller metallmantlade kablar och har sålunda knockouts som kan avlägsnas för att ge plats för ledning eller kabel för att passera in i dem; icke-metalliska kablar kan användas med en metalllåda med en lämplig kabelklämma . Icke-metalliska lådor används vanligen uteslutande med metallfria mantlade kablar och har därmed inbyggda kabelklemmar men inga knockouts, även om några få metallfria lådor har knockouts, eftersom de är konstruerade för användning med icke-metalliska ledningar istället för kablar.

Det finns också olika sätt att montera lådor: yta lådor är konstruerade för att monteras på muren och sticka ut från det (säg i ett oavslutat eller industriellt område), medan nya arbeten lådorna är konstruerade för att monteras på väggpinnar och spolas med den färdiga väggen, och gamla arbeten lådor monteras i öppningen i färdigmanteln av väggen som görs för lådan med hjälp av integrerade klämmor.

Speciallådor för speciella jobb

Takfläktar och tunga armaturer som ljuskronor är monterade på takfläktar räknat runda eller åttkantiga lådor som säkert ankar till byggnaden, på grund av vikt och dynamiska belastningar ställer fans på sina fästen .

Det finns också förlängningsrutor som används för att lägga till utrymme i en befintlig ruta eller skydda insidan av material som läggs till i en befintlig vägg och större NEMA-bilagor för användning i storskaliga (ofta industriella) applikationer där vanliga kopplingslådor är för små eller för att montera delar som inte passar in i ett standardblock eller till en standardknockout (till exempel industrikomponenter som monteras på DIN-skena ).

    
svaret ges 12.07.2017 04:36
2

Här är en bra webbsida om vad en kryssruta är. Här är en bild av en metall, de gör dem också i plast.

src

Till de främre hålen skruvas ett ok som innehåller en av flera typer av behållare eller omkopplare. De monteras med 6-32 maskinskruvar, vanligtvis 1 "långa.

Ochsedangårettlockpådet,ochlocketmonterasvanligtvismed6-32maskinskruvarockså,baraganskakort.

Påbaksidanavenmetallkopplingslådakommerdetattvaraett"nub" som är gängat för en 10-32 skruv. Det här gäller en jordtråd.

    
svaret ges 12.07.2017 03:58
0

Jag antar att det du hittat av de två riktigt bra svaren är att termen "sockets" och "outlets" inte är mycket definitiva. NEC Artikel 314 omfattar utlopps-, enhet-, drag- och kopplingslådor; Rörledningar; Beslag; och Handhole Enclosures. Det skulle gå in i användningsområden godkända och inte godkända för varje enskild låda. Jag föreslår att du får en NEC-handbok för denna artikel eftersom den är mer beskrivande och har ytterligare förklaringar. Åh och det kommer också att referera till andra artiklar för saker som belysningsarmaturer, fläktar, enheter, etc.

    
svaret ges 12.07.2017 19:30