Spell för att ge möjlighet att se i (magiskt och icke-magiskt) mörker

4

Jag letar efter en stava som jag trodde existerade, men nu kan jag inte hitta den. Spellens huvudsakliga effekt var att ge möjligheten att se mörkret (darkvision + se i magiskt mörker, båda utan gränsvärde som i normal vision).

Den enda stavningen som jag kan hitta är korrekt att se vilket är en hög nivå stavning.

    
uppsättning Fering 04.05.2017 06:08

2 svar

4

Stavar som kommer att ge See i mörkret :

Staver som tillåter att se i mörkret av något slag, men ge inte den speciella förmågan:

svaret ges 04.05.2017 13:54
3

Jag kan inte hitta en stava som matchar allt du beskriver. Det finns Darkvision och Greater Darkvision stavar, men de ger dig bara regelbunden darkvision, inte förmågan att se i övernaturligt mörker som du beskriver. Eyes of the Void stavning från Advanced Class Guide låter som Det kan vara vad du tänker på, eftersom det tillåter dig att se genom övernaturligt mörker.

Jag tänker vanligtvis på dagslysstavningen som lösningen för övernaturligt mörker - det fungerar inte som du beskriver, men det har fördelen att du arbetar för alla snarare än en enda person.

Echolocation-stavningen låter dig inte se i mörkret tekniskt, men det ger 40 fot av ljudbaserad blindsight, vilket kan göra en bra ersättare.

När det gäller magiska saker är den enda som jag har hittat som ger möjlighet att se i övernaturligt mörker det mycket dyra Rod of Shadows , som du kanske inte kan använda samtidigt som ett vildvapen. Det finns också en avancerad rogue talang som tillåter en skurk som redan har darkvision att uppgradera den till Se i mörkret förmåga och se genom övernaturligt mörker.

    
svaret ges 04.05.2017 09:20