Vad är mina chanser att bli godkända för en amerikansk B2-visum? [stängd]

0

Jag är en 23 årig singelkvinna från Filippinerna. Jag har nyligen examinerat från college och kommer att ta en styrelsexamen här i mars 2018. Examensresultat (och ytterligare licensure ansökningsförfaranden) kommer att släppas någon gång i juni 2018. Nu, min pojkvän (som kom hit förra året för att se mig) kommer att ha examen från grundskolan i maj, och hans mamma har erbjudit sig att sponsra min 2-3 veckors resa så att jag kunde träffa sin familj och delta i examen. Jag har också en nyfödd kusin som jag skulle besöka om jag blir godkänd. Jag tror att jag har ett ganska starkt fall, men jag är självklart fortfarande tveksam.

EDIT: Jag glömde att nämna en viktig faktor: Jag fick ut en Schengenvisum bara i november i november 2017. Jag tillbringade en månad på 8 olika Schengenländer från mitten av december till mitten av januari. Jag har också utfärdat ett S-Koreanska visum och har rest till andra SE-asiatiska länder.

    
uppsättning Jamie Moro 09.03.2018 08:26

1 svar

4

I believe I have a fairly strong case

Inte alls. Tvärtom, du verkar ha betydligt mer band till USA än till Filippinerna.

Vänta tills du får ett permanent, stabilt jobb och har haft det i minst 6 månader. Tänk sedan att ansöka med väsentligt bevis på dina band till Filippinerna. För det faktum att du har en amerikansk pojkvän och en liten kusin där och att du kommer från Filippinerna (inte exakt ett lågriskland), kommer det att bli svårare för dig att övertyga ambassaden att utfärda visumet.

    
svaret ges 09.03.2018 10:06