Open främre och övre paneler på Whirlpool Cabrio gassdroger

1

Jag har en Whirlpool Cabrio-gassdroger, modell WGD8200YW2, som började göra några brusande ljud. Jag köpte en parts kit för att göra en liten inställning. Jag kan inte för livet av mig ta reda på hur man tar bort frontpanelen. Alla videoklipp som jag hittade på youtube är antingen för torktumlare med luddfälla ovanpå (den här modellen har den inuti dörren) eller med en delad frontpanel (den här modellen har en enda fullhöjds frontpanel).

Jag kunde ta bort bakplattan och byta ut ledningsskivan, och jag kan se trummans stödrullar, men kan inte komma åt dem enkelt för att ersätta. Jag kan inte gänga bältet tillbaka på trumman utan att komma fram och / eller överst. Hur är framsidan (och toppen för den delen) tänkt att komma ut på denna torktumlare?

Redigera: Jag har en deldiagram . Jag kan se placeringsfliken (# 35) och låsa (# 43) överst, men jag ser inte hur man släpper dem. Jag kan glida en putty kniv in bakom låset och trycka ena sidan framåt, men det lämnar frontdelen fortfarande. Jag verkar inte kunna trycka på den främre delen alls.

    
uppsättning mmathis 25.08.2016 23:16

1 svar

1

Är detta korrekt Jag är nästan säker på att det är samma modell jag har om så jag har öppnat gruvan ett år tillbaka. Jag installerade LP-gasomvandlingen och vände om dörren. Jag kommer att söka i mina arkiv och se om jag kan hitta hur jag öppnade framsidan. Jag vet att det hittades när jag letade efter att leta efter att installera LP-konvertering. Länken visar dörrbyte i pdfs men inte mycket mer.

Något på baksidan av mitt huvud berättar att jag var tvungen att popa upp för att lyfta ansiktet. Och jag är ganska säker på att jag tog bort ett par skruvar. Återigen kommer jag att söka i mina gamla datorarkiv för information jag sparade på detta (några terrabiter av filer att titta igenom). Men titta på videor på LP-konvertering för mer ljus på ämnet.

Installera instruktionsvideo

    
svaret ges 26.08.2016 04:19