Choosing sits i DB IC-buss

2

Jag vill resa från Berlin till Kopenhagen med DB IC-bussen. Det ger mig möjlighet att välja mitt säte. Jag har emellertid problem med det.

Mitt krav:

Jag vill ha en fönstersits. Med stort benutrymme framför. Företrädesvis sätet vänd mot framruten i översta våningen. Hur vet jag om det är tillgängligt från det här diagrammet? Om ja, vänligen ange sätets nummer.

Dessutom vet någon om jag kan ändra sätet efter att ha bokat min biljett?

    
uppsättning DarthVader 10.05.2017 19:06

1 svar

4

Alla platser som är färgade i mörkgrå är fortfarande tillgängliga. Genom att klicka på en av dem vrider du respektive sits grön, vilket indikerar att du har valt sätet. Välj sedan "Auswahl übernehmen" i nedre högra hörnet för att bekräfta ditt val och fortsätt med bokningen.

Såvitt jag kan berätta från säteskartan är platserna på vänster sida (i området med pilar som pekar upp) på översta nivån. Bussens framsida är till höger vilket innebär att du ska välja sittplats 41 eller 45, som ligger i rad en på övre plan. Säten i första raden brukar dock ha ett hinder framför benen, vilket begränsar ditt benrum. Sitter i någon annan plats, du skulle kunna glida fötterna under sätet framför dig.

På en sidnot kan jag rekommendera bokning på Deutsche Bahns engelska webbplats för att se alla relevanta instruktioner på engelska.

    
svaret ges 10.05.2017 20:56