Var ska man lämna bagage i Gdansk?

4

Finns det en annan plats än stationen att lämna bagage i Gdansk, Polen?

Jag var på stationen, och det var cirka 10 skåp helt fulla. Jag är inte säker på om jag var på rätt ställe men. Jag är inte säker på att jag var på rätt ställe och jag hade inte möjlighet att kolla igen. Jag måste lämna bagage för en dag och jag undrade om det var någon annan plats eller ens om stationen har fler skåp som jag inte såg.

    
uppsättning nsn 10.07.2014 23:49

3 svar

4

Ett alternativ är att åka till ett vandrarhem och fråga dem. Till exempel Hostel Zappio (jag tror det är det jag bodde i, men jag är inte säker) - det visar online som har bagageförvaring . Ja, i teorin är det för gäster som bor där, men jag har frågat affärer och vandrarhem / hotell att ta hand om påsar för mig tidigare, och ibland har de gjort det gratis, ibland till en liten avgift. Och om det bara är en liten avgift, kan det vara bra att du försöker.

    
svaret ges 14.09.2014 08:35
2

När det gäller Gdanks, som jag upptäckte senare, finns det gott om bagageförvaringsskåp. Det händer bara att jag lämnade genom stationens "fela" sida (via bussterminalen) där de har högst 10 skåp (och de var alla fulla).

Ytterligare information

På stationens huvudentré finns flera skåp. Det verkar vara upptagen eftersom de flesta var fulla. Det finns fler skåp neråt men.

    
svaret ges 15.09.2014 11:14
2

Det finns en bagageförvaringsplats i stadens centrum länk

    
svaret ges 10.04.2015 15:24
Senaste kommentarerna

Om du inte har checkat igenom det norra järnvägsföretaget någonstans tidigare, finns det en 1 till 3 minuters tågresa med bås till din destination från Gdansk endast på en dagsplan och en mycket bättre belöning! För att kontrollera, välj bara "Lås etiketter", gå mot söder 1 i valfri riktning för att se namnet de ger dig, tryck sedan på "Lås", tryck sedan på "Avbryt", se instruktioner. Genom att titta på den i 5 sekunder, tryck på accept. Det kan ta några minuter innan hotellets dörr låses, men... Läs mer