Vad är effekten av Harrowing på non-wraith varelser?

6

I några av Koldunic Sorcery-banorna - som finns i V20 Black Hand: En guide till Tal'Maeh'Ra - vissa krafter gör att Harrowing påverkar målet. Jag har sökt efter termen "Harrowing" och det verkar vara från Wraith the Oblivion, men jag kan inte hitta effekterna på icke-förnämda varelser.

Vad är effekten av "Harrowing" på non-wraith var?

    
uppsättning Slifer Dragon 03.05.2018 11:50

1 svar

6

Den specifika meningen med förmågan är

allows the koldun to bring a piece of the Tempest into living world, conjuring a violent storm that throws anyone trapped within into a Harrowing.

För en wraith är en harrowing ett pussel som skadas av sina skuggor som är avsedda att leda dem till uppstigning

Utan Oblivionens inflytande, som representeras av wraiths, är skuggningshållning en form av hård kärlek i underjorden som tvingar människor att stiga upp.

The harrowing was originally a form of "tough love" in the Underworld - intended to help wraiths come to terms with their own deaths when they weren't willing to come to terms with it themselves. The Underworld has been corrupted by Oblivion since that time,

Levande varelser har inte skuggor förrän de dör eftersom skuggor skapas av Oblivions inflytande i underjorden vilket betyder att det inte finns något att påverka att hava på ett dåligt sätt.

Levande varelser har inte dött än. Harrowings är också ofta konstruerade i former av personer som beklagar det istället för att få dig att övertyga dig om din död, vilket skulle göra att du kan komma till rätta med dina misstag.

Kombinera alla dessa kan man anta att en harrowing utlöser en form av att söka på samma sätt som en mage går igenom när de kommer närmare uppstigningen.

Som en sista anmärkning: Orpheus-missbrukare har egna skuggor på grund av att piller påverkar. Som sådan skulle deras harvningar skadas.

    
svaret ges 03.05.2018 12:16