Wall-E Axiom rymdskepp

4

I början av Wall-E fanns det en enorm mängd skyltar med "BnL". Vid tunnelbanan hade en utgång en med annonsen där Shelby visar oss hur många spaceliners som lanserades. Under hela filmen såg vi bara ett verkligt fartyg, som i slutet landade till jorden.

Så är frågan:

1) Var är andra fartyg och vad hände med dem?

2) Varför lever bara ett fartyg med EVE på jorden?

    
uppsättning Temirlan Tauzhanov 07.01.2019 11:15

1 svar

4

1) Where are other ships and what happened to them?

Filmen ger oss inte svaret på vad som händer med de andra skeppen. Vid denna tidpunkt kan vi bara göra allt för att spekulera alla vad som är och vem.

Självklart rubbar du inte alla dessa jätte fartyg på ett ställe. De är spridda över universum (väl inom tillåtet avstånd). De visades inte förmodligen eftersom historien kan springa oberoende utan några nödvändiga inmatningar från dem.

2) Why does only one ship provide operations with EVE on Earth?

Vi ser att Köp-N-Large har monopolet att övervaka människors och samhällets välfärd. De har styrkan i rymdskeppet och vi kan anta att de hade kontroll över andra rymdskepp också. Så, när en enhet av dem skickar EVE för att kontrollera jordens status, avstår de andra enheterna från att slösa sin arbetskraft.

Det finns också en annan möjlighet. Andra kan ha skickat andra EVE i andra delar av jorden, men de slutade inte med de intressanta händelserna som EVE gör, så vi behöver dem inte i berättelsen.

    
svaret ges 07.01.2019 11:49