Disembark flyg vid oplanerat tankstopp, om stoppet är samma som slutdestinationen?

7

Låt oss säga att jag reser från Indien till Minneapolis.

Låt oss också anta att jag gillar Emirates, och föredrar att flyga på den. Låt oss också anta att jag inte fick några kortare flygningar till den amerikanska östkusten och har därför bokat mig på den längre DXB-SFO-flygningen.

På flygningen, på grund av oförutsedda omständigheter, meddelar piloten att vi måste tanka och MSP är tankstoppet.

Kan jag gå av vid MSP?

Jag letade efter liknande frågor, och allt jag hittade var: # som behandlar ett flyg som har ett känt, schemalagt stopp.

    
uppsättning Shivasubramanian A 20.01.2015 12:49

3 svar

19

nr.

Vid ett oplanerat tankstopp kommer besättningen att fokusera uteslutande vid landning, bränsle ombord och starta igen. Det kommer inte att finnas avstigningstjänster, inklusive ingen jetbrygga, ingen rampbuss, inga hinder som är avsedda att vägleda dig till invandring osv. Om det inte finns en medicinsk nödsituation, går du inte bort från planet.

    
svaret ges 20.01.2015 14:24
21

Jag var på ett flyg från Storbritannien till USA som var tvungen att landa på en alternativ flygplats i USA på grund av en medicinsk nödsituation.

Flera personer ville gå ut och blev berättade av flera skäl. 1: a var det faktum att flygplatsen vi landat på var en liten regional en och hade ingen invandring, 2: a var att planet var fel storlek för de faciliteter som finns på flygplatsen, och jetvägen skulle inte rada upp. (den medicinska nödsituationen togs av planet i en sissorhiss för livsmedelsservice) och den tredje var om bagage inte tas ut.

    
svaret ges 20.01.2015 23:59
3

Flera Ifs involverade här.

Om planet bara behöver bränsle, kommer service att ske långt bort från terminalbyggnaden. Ingen går av eller på.

Om planet drar upp till terminalen och passagerare är tillåtna (eller krävs) för att gå av, har du möjlighet att inte ombord. Dock:

Om flygplatsen är endast inrikes, kommer flygsäkerheten att hindra dig från att lämna portområdet. De kan inte tvinga dig tillbaka ombord på flygplanet, men du kommer att skapa mycket problem för dig själv om du stannar.

Om flygplatsen har ett internationellt ankomster område, gå på det sättet. Du kanske vill berätta för portpersonalen att du inte ombordstigar så att de inte kallar dig upprepade gånger över PA. Invandringen bryr sig inte hur du anlände.

Om du har kontrollerat påsar måste flygbolaget öppna greppet och fiska ut din väska. De kommer inte att tycka om det, och kommer inte att vara benägna att göra några fördelar i gengäld.

    
svaret ges 21.01.2015 06:00