Vad är Vale of Shadows?

9
Nu är jag säker på att många av oss här har sett Stranger Things nyligen (ärligt talat är jag förvånad över att jag inte har sett en fråga så här ännu) och det är hela premissen om Vale of Shadows har fascinerat mig. För dem som inte har sett det eller inte vet, titta här!

Baserat på en tidigare fråga om min (här) Jag ' Jag vill veta vad vi för tillfället vet om Vale of Shadows (eller vad det egentligen kallas, som genom en del undersökningar har människor kallat det olika olika saker). Finns det några officiella källor som beskriver ett plan som liknar Vale of Shadows och lite mer specifikt, vilka monster bor det planet?

Idealiskt kommer fokusen att vara på 5: e upplagan, men jag accepterar all tillgänglig information eftersom jag är säker på att planens förutsättning lätt kan konverteras.

    
uppsättning Jamie Brace 29.07.2016 16:28

4 svar

16

Vi vet ingenting om D & D-tjänsteman om Skuggans Vale, eftersom det inte är en officiell D & D-plats. Det gjordes för showen. Det är normalt att riktiga DM-användare skapar unika världar för deras grupper att äventyra (den femte upplagan DMG säger även att de officiella D & D-inställningarna och planerna endast är förslag som en DM kan använda) och det är allt som Skuggans Vale är: en plats som gjordes av DM på showen som är skräddarsydd för den kampanj som de vill ha (det var skriptförfattarna som ville skildra honom som vill) att springa.

Ja, artikeln spekulerar på att om du squint på det kan du föreställa dig att det ska vara Shadowfell eller något liknande det, men det är en sträcka att börja med. Det mer uppenbara svaret på "det är gjort upp" är långt mindre än en sträcka. Även om det är inspirerat av Shadowfell, kommer det att vara annorlunda för att bli orelaterat på grund av obekvämliga juridiska skäl ...

Upplösningen "upprättas" stöds också av en enkel praktisk punkt: de betalar sannolikt inte Hasbro dumptrucks pengar för rätten att använda D & D Intellectual Property i utställningen. Begreppet Demogorgon är i jämförelse ej ägd av Hasbro , och heller inte troglodytes - och märker att barnens dialog försiktigt undviker att beskriva några detaljer om troglodytes eller Demogorgon som unikt beskriver D & D versionen av dessa begrepp (varför den Geek och den andra artikeln förklarar vad showen innebär för D & D-spelare som behövs för att skrivas). Allt om D & D i utställningen kommer att underförstås av vanliga ord eller ej ägda namn eller nya uppbyggda namn, och dialogen är noga skräddarsydd för att inte låta någon av det unikt matcha allt som ägs av Hasbro.

    
svaret ges 29.07.2016 16:55
1

Nej, "Vale of Shadows" är inte ett dungeons och drakar koncept, men det är tydligt en hänvisning till både ShadowVale och ShadowVale. De nämner att det enda sättet att få tillgång till det är att skugga promenad. Detta är stavningen som används i fängelsehålor och drakar för att komma åt skuggans plan. Skuggans plan överlappar också materialplanet, och när du har tillgång till det kan du resa i en mycket snabb takt vilket gör det väldigt svårt att kontrollera långväga resor. En hänvisning till detta i filmen är det

11 travels to a different country while accessing the shadow plane with her mind. Lastly, the creatures seem to be a re imagining of a Shade, a humanoid creature in the game which lives in the plane of shadow with other shadow based monsters. They are stronger in darkness, can shadow jump and create portals to the plane of shadow while under the cover of darkness.

    
svaret ges 08.08.2016 04:01
-1

Från sammanhanget kan man härleda att denna imaginära plats innefattar två världar som existerar på samma plats, men i olika plan av verklighet som kan komma åt av någon form av portal, artefakt eller mediumship. Ett antal exempel kan dras från LotRs skuggvärld (när någon bär One Ring), den som visas i H. G. Gigers Dark Seed-saga, är mjukvarans Doom-spelserie eller i Buckaroo Banzais klassiska film. Det finns gott om exempel i filmer från 40-talet och 50-talet, när detta ämne var dominerande (och några senare, till exempel Pan's Labyrinth), ritas av litteraturverk som H.P. Lovecraft's, Stephen Kings och andra författare ". Om man antar att VoS är D & D-baserad, skulle man tro att den här Vale skulle ligga nära skuggvärlden i Tolkiens trilogi. Den andra sidan i serien skulle emellertid inte vara så mycket relaterad till svärd och trolldomar, men snarare på de från litteraturen, mer modern och mörkare. Vidare, i det allra första avsnittet, visas en scen där två tecken avser att se en Poltergeist-film, som är en direkt hänvisning till ett andra existensplan befolket av någon slags demoner eller monster som efterliknar deras motsvarigheter, med deformerade former och galen uppförande.

    
svaret ges 30.07.2016 22:49
-2

Det närmaste jag kunde hitta är avgrundsplanet där Demogorgon ligger kvar. 88: e lagret för att vara exakt. det sägs vara ett lager bestående av ett stort hav av briny vatten brutet av långa, skarpa, fula, steniga prominences som stiger ut ur det ändlösa skumma vattnet in i en himmel av gula dimma.

    
svaret ges 03.08.2016 08:21
Senaste kommentarerna

YTH fick reda på den här världen medan han tacklade The Second Beta release av Darkest Dungeon! Vale of Shadows funktioner: - Stad som du kan utforska i spelet - Återvända en gammal värld Tack till Ron Gwyn och av kurs Kym Yames and Portals of Oceans! Vad är Tesla of Days? Death on Earth är en minigame i denna atmosfäriska, vakttorns värld: Tanken är att människor delar och skjuter lasrar (korsar varandras linjer) varje dag för att se vilken världsstyrning är kraftfullare, och på svaret kommer fantastiska... Läs mer