Vad hände med Noah och Allie i slutet?

3

I slutet av Anteckningsboken ser vi Allie och Noah död tillsammans och håller varandra i händerna. Jag tror att Noah hade försökt för ett par gånger att låta Allie komma ihåg allt permanent. Men det förväntade "miraklet" hände inte en enda gång, och varje gång förlorade hon allt. Nu är min fråga hur död de tillsammans? Eftersom detta inte var första gången, glömde Allie allt, jag tror inte att det var ett allvarligt fysiskt problem som kan orsaka döden. Tydligen var Noa inte sjuk, även om han fick en hjärtattack. Men jag tror att det var oroligt för att han förlorade henne igen. Han var där för att hjälpa Allie. Så hur dödade de tillsammans? Begick de sig självmord?

    
uppsättning Mistu4u 14.01.2013 20:31

4 svar

3

Det finns inget omnämnande av dem som begår självmord. Hela premissen i slutet av filmen är att Allie kom ihåg allt och att hon och Noa dog samtidigt samtidigt som deras kärlek var så stark.

    
svaret ges 15.01.2013 14:59
2

Allie frågar Noah om han tycker att deras kärlek är så stark att den kan ge mirakel och han säger ja, vilket bevisas av hennes minne som återvänder mot alla odds. Hon frågar då om deras kärlek är så stark att det kan ta dem iväg, vilket skulle vara ett annat mirakel. Deras döende i nästa scen visar att deras kärlek var så stark att det gav dem mirakel att dö ihop. De begick inte självmord och det fanns inget medicinskt problem, det var bara ett mirakel. Det är en riktigt ostlikt plotlin, men det var det som var tänkt.

    
svaret ges 26.07.2016 19:36
0

Jag tror att självmord är underförstått i slutet. Det finns Allies fråga till Noah om de kan dö tillsammans och hans svar är att han tror att de kan göra vad de vill göra ... så precis som Romeo och Juliet ...

    
svaret ges 28.05.2013 02:02
-2

I själva verket dör bara allie om du läser uppföljaren. Noah lever vidare i den andra boken. Han hjälper sin svärson återta gnistan i sitt äktenskap medan de planerar sin egen dotters bröllop

    
svaret ges 27.07.2018 13:31