How kan man få registreringsnummer för flygplan för tidigare flygningar (månader sedan)?

4

Jag försöker få svansnummer för vissa flygningar för att efterföljande slutföra min 5-månaders gamla passagerarflygloggbok. Antonakis, FlightRadar24 och FlightAware-webbplatser ger mig inte svaren eftersom flygningarna ägde rum för länge sedan.

Detta är den flyginformation som jag har:

391.133

Eventuella hjälpmedel eller instruktioner om var du ska få information skulle uppskattas.

Observera att denna fråga inte är en duplikat. Den här frågan besvaras inte av frågan, Hur bestämmer du luftfartygets svansnummer på ett visst flyg? , eftersom dessa flygningar inträffade för länge sedan för att hittas genom metoderna diskuteras i svaren på den frågan.

    
uppsättning K Bell 02.02.2016 17:53

1 svar

5

Om du kommer upp tom på de olika öppna källorna som har föreslagits, vilket inte skulle förvåna mig, kan din bästa satsning vara ett personligt brev till Air Canada och en annan till vilket huvudkontoradress du kan hitta för Jazz, förklarar vad du försöker göra och fråga om de skulle vara villiga att leta upp flygplanet ID för dessa flygningar för dig.

För den rätta personen är det förmodligen cirka 2 minuter av arbetstalet för att leta upp dem, men det kan ta betydligt längre tid för begäran till den personen. Många flygbolag har kundrelaterade avdelningar vars jobb det är att ta itu med vad som helst frågor som folk skriver om och en trevlig "vi flög med dig, flyget var bra, älska dig, dumma oss, glömde att få svansen #, babyens loggbok, dedikerade kunder, snälla hjälp, älska dig verkligen, tack miljontals ... "kan det hända att brev får väl peka på rätt avdelning och få dig ett svar.

Du kan också försöka ringa och / eller e-posta; du letar egentligen inte efter standardansvarig förbokningsagent eller "låt mig hjälpa dig med din flygning" typ av person, men snarare någon i avsnittet Dispatch eller Maintenance records, eftersom det är de personer som har den stora databasen över allt som flygbolaget någonsin har gjort. Med detta sagt kan det vara svårt att komma över de vanliga hinder som flygbolagen har på plats för att hålla oroliga passagerare i en flygplats från att försöka prata med avsändare om "varför är inte mitt flyg här ännu ???" Så jag förväntar mig att det trevliga brev till en Customer Relations-avdelning kan vara din bästa insats.

    
svaret ges 04.02.2016 19:06