Är det OK att värma ish browns nästa morgon?

1

Hash browns är läckra och läckra, men jag har inte tid att laga dem varje morgon. Jag undrade om det var OK att laga hash browns ikväll och de äter dem kalla eller värmer dem i mikrovågsugnen i 10 sekunder nästa morgon? Ska jag behålla dem i kylskåpet, eller bara täckt för natten? Det här är de hashbruna som jag ska använda:

    
uppsättning NebulaeGuy 14.07.2014 21:24

3 svar

6

Frossna hashbruna så är redan ganska kokta. När du bager dem, värmer du verkligen upp dem och krossar utsidan.

Om du lagar mat och spara dem, kommer de att förlora mycket av den krispigheten, oavsett vad du gör. Om du äter dem kalla blir de väl, kalla. Om du värmer dem i mikrovågsugnen, kommer de att mjuka ännu mer. Om du fortfarande gillar dem, gå till den.

Säkerhetsvis är det bra. Du behöver behålla dem i kylskåpet, liksom i stort sett alla andra matrester.

    
svaret ges 14.07.2014 22:21
2

Istället för att mikrovågsugna dem kanske du skulle ha tillräckligt med tid att kasta dem under köttet på ett kakan ark fodrat med pergamentpapper. Det skulle inte ta lång tid och skulle vara krispigt och varmt.

    
svaret ges 15.07.2014 02:29
0

Jag har bara uppvärmt några kvarvarande hash-browns i en stekpanna och de var stora. De var från en restaurang, krispig på utsidan men fortfarande mjukt på insidan. Jag bröt upp dem och värmde dem först i mikrovågsugnen (bra förslag ovan) i 30 sekunder. På hög värme, med lite smör sätter jag potatiserna i stekpannan och låt dem sitta i ett par minuter och vände dem med en spatel. Jag gjorde det några gånger sedan knäckt två ägg på toppen och lägg ett lock på det i ett par minuter tills att äggulorna såg rosa ut. Skjut det på en tallrik, lägg till S & P och grävde in. Delish, snabbt och enkelt.

    
svaret ges 30.08.2015 19:57