House flyger igen!

0

Förra året hade vår lägenhet på bottenvåningen en flodangrepp som resten av hyresgästerna i byggnaden förmodligen inte upplevde. Vi har sedan flyttat (ca 5 kvarter) och har inte haft några problem förrän nu. Det var ungefär ett år mellan instanser. Kan flugor flytta från ett ställe till ett annat? I växter kanske?

    
uppsättning Daniel Genova 12.09.2016 16:28

2 svar

1

Vilken typ av flygning? Fruktflugor - sätt all din frukt / grönsaker som står på disken i kylskåpet (skal bananer och frysa är ett annat alternativ). Det finns goda friluftsdesigner på youtube.

Mjölmor? Kasta bort alla bakade varor / flingor. Starta igen.

Duschflugor? Spraya antifungussprodukter / blecka direkt på alla badrumsfogade sömmar och / eller gräva in grout och återfogar eller återförslut. Även i badrumsväggar / golvhörn där fukt kan existera.

De jätte svarta flugorna? De är vanliga i äldre hus. Bara döda em-get-flipremsor - låt dem inte uppfödas - men de kommer in genom fönsterkanter från insidan av husets väggar.

    
svaret ges 13.09.2016 01:47
1
Wow, vanliga husflugor gör som smuts och organiskt material som de kan lägga där ägg i. Om du använder ekologisk komposit för dina blommor, älskar flugorna det nästan lika mycket som hästkoppen. Den enda hjälpen vi hittat är att köpa flyga rovdjur larva online. Vi gör detta till våra gödselpål varje 6-8 veckor. Det här är på en liten hästgård Du behöver bara en liten behandling med bara några i varje kruka. Rovdjurlarna äter flugorna och stör inte växter. De har en kort livslängd så vi måste köpa mer, du kan vara bra med 1 behandling av alla dina växter. Annat än det finns flygtrapparna som flugorna kommer in och vattnet i botten dränerar dem. När väskan eller flaskan är full gör de bra kompost. Det sista försvaret är de klibbiga, otäcka flygpappersremsor som du hänger från taket. Jag tycker inte om dessa men de är vår sista försvarskans och fungerar bra men är ful, bara duktiga.

    
svaret ges 13.09.2016 05:05