Can Jag pluggar en multi-uttag adapter i ett GFCI uttag?

5

Jag har ett GFCI-uttag i mitt kök där jag vill plugga in mer än två saker. Jag tänkte att jag bara kunde lägga till en adaptraradapter till en av uttagen, eller kanske en kort 1- och 3-polig förlängningssladd för mina ändamål. Jag antar att det här förmodligen är fruset på, men skulle det vara funktionellt?

Speciellt just nu i GFCI-utloppet har vi en flaskvärmare ansluten; Jag skulle vilja lägga till ett litet fiskfilter, LED-lampa och en tankvattenberedare.

    
uppsättning Peter Tirrell 04.06.2015 20:24

3 svar

5

Du kan absolut ansluta en förlängningssladd till GFCI-uttaget, och så länge som GFCI-uttaget var korrekt anslutet, sträcker sig GFCI-skyddet till alla enheter som är anslutna till det.

Jag rekommenderar dock att du håller dig borta från den här typen av flera uttagskort, eftersom det kan täcka GFCI-knapparna vilket gör det svårare att testa och återställa:

    
svaret ges 04.06.2015 20:29
3

Jag föreslår en sidoutloppsspets som följande produkt. Till skillnad från det tidigare svaret som föreslog ett sex utloppsskydd med skruven i mitten, skulle projektet jag nedan ange faktiskt passa in i en Decora-typ behållare (uttag) som ett GFCI. GFCI-skyddet skulle omfatta de enheter som är anslutna.

    
svaret ges 11.04.2018 07:07
-1

Här är en adapter som fungerar för dig:

länk

    
svaret ges 27.11.2016 03:40