Vad är Professor Zooms roll i Flashpoint Paradox?

2

I Justice League: Flashpoint Paradox , den alternativa framtiden där världen kommer att sluta, Zoom har Idén om en kedja av händelseändringar orsakad av The Flash. Hur är detta möjligt?

    
uppsättning Mahesh Paul 30.12.2013 11:38

2 svar

2

Professor Zoom taunting The Flash över hjälten mamma är ansvarig för tidslinjens förändring. I slutändan avslöjas att The Flash ansvarar för skapandet av den alternativa världen, eftersom han efter Zooms skämt reste tillbaka i tid för att rädda sin mamma. Detta skapade en kedja av händelser som ledde världen till en destruktiv situation. Professor Zoom utnyttjade denna situation.

    
svaret ges 30.12.2013 15:40
1

Många saker är underförstådda med filmen och kräver lite kunskap om serierna. Vanligtvis skapar filmer bakgrunden inom sig själva; i stället gör den här filmen några mycket mindre antaganden från publikens sida.

Som en tidsresande speedster är Professor Zoom immun mot förändringarna i tidströmmen på samma sätt som Barry Allen var (så länge han kunde hålla ut, vi bevittnar honom så småningom sammanfoga med hans alternativa universums minneshistoria). Professor Zoom hade vid varje tillfälle kunnat rida tillbaka till det förflutna för att observera att Barry stoppade det brott som dödade sin mamma för att få kunskap om hur den händelsen ändrade tidslinjen.

Professor Zooms motivation är att tortyr Barry Allen. Han låter Barry veta att genom att ändra historia för att rädda ett liv, orsakade Barry kedjan av Flashpoint-händelser som satte världen på randen av förstörelse. Zoom deltog inte i detta annat än att vara en observatör och att taunt Barry.

    
svaret ges 18.06.2014 21:38