90: s barntecknadebok där barnet får teleporteras till en främmande planet under ett laser taggspel

1

Jag kommer ihåg att läsa en bok som barn om ett barn som spelade en laser tag turnering eller något av den naturen när han blir teleporterad till en främmande planet.

En gång där hamnar han för de där människorna i vad som verkar vara en riktig laserstrid och hjälper dem att vinna. När han gör det teleporteras han tillbaka till jorden, där han hamnar och slår sitt laser tagspel.

    
uppsättning phillycheesesteak 01.02.2016 21:23

1 svar

3

Detta är en av romanen baserad på tv-serien från slutet av 80-talet Photon .

Huvudpersonen är Christopher Jarvis, en tonårig laser tagspelare som transporteras till en främmande rymdstation och sedan till en mängd främmande världar för att slåss som en "Photon Warrior".

Det var två serier av romaner, en skriven av Peter David och en annan av Michael Hudson (pseudonym för Michael P. Kube-McDowell ). David var ansvarig för den vuxna riktade serien och Kube-McDowell för junior-serien.

Det låter som om du läser den första romanen av en av dessa två serier, som var och en täcker Jarvis första äventyr som Photon Warrior. Den första boken av den vuxna serien var Peter Davids Foton: För ära (aka Foton # 1 )

ochdenförstabokenijuniorserienvarMichaelHudson's Photon: Tjuvar av ljus

    
svaret ges 01.02.2016 21:40