Bath Tub ersättning

1

Vi är på väg att titta på att få ett sprickat glasfiberkar / dusch byt ut. Vi hade en entreprenör komma ut som rekommenderas med ett akryl AKERbyMAAX-badkar.

Jag är ok med akrylröret, men jag har aldrig hört talas om AKER. Jag vill bara veta om detta är ett rimligt ansett varumärke och inte något skrämmande. Jag letar inte efter en recension så mycket som bara en bekräftelse på att det inte finns någon anledning att detta varumärke skulle vara ett problem.

Speciellt ser vi ACTS-3P om det hjälper alls.

För att lägga till ytterligare klarhet har vi en rimlig budget, och jag vill bara se till att det vi inte behöver göra om det nästa decenniet (eller längre). Vår nuvarande badkar är bara 5 år gammal och är knäckt i golvet (dess glasfiber). Jag vill inte att något så här ska hända igen.

    
uppsättning Eric C. Singer 23.04.2015 01:06

1 svar

2

Aldrig hört talas om varumärket. I allmänhet är sprickor av plast (glasfiber, akryl, vad som helst) en dålig installation som ignorerar nyckeln "hemlig" (inte det är vanligtvis precis i instruktionerna som ignoreras) att bada badkaret i gips, så att det inte finns något flex på botten av den.

Om du kan få de tunga sakerna på plats, är gjutjärn dock nära permanent.

    
svaret ges 23.04.2015 01:50