"War Games" Tour

6

Jag tycker att många människor kommer ihåg filmen Krigsspel , och medan jag tror inte att simulering av det globala termonukleära kriget på det verkliga militära systemet är möjligt eller till och med en bra idé, undrar jag om man fortfarande kunde besöka Cheyenne berg för NORAD ?

Den senaste informationen jag kunde hitta var från 1999 Baltimore Sun om begränsande turer i berget men ingenting om Annullering av dem.

Vore coolt för att se: (filmer fortfarande från krigsspel som lånas från IMDB)

    
uppsättning Karlson 17.01.2014 20:29

1 svar

5

Cheyenne Mountain erbjuder erbjudanden, men inte till allmänheten. Det programmet var nedskalat 1999 och avbrutet efter den 11 september.

TripAdvisor recensioner från några år sedan föreslår att "Vänner och familjeutflykter kan ordnas på fredagar, men du måste bjudas in och eskorteras av någon som arbetar på anläggningen, och måste vara medlem av det amerikanska militären eller vara förskriven av försvarsdepartementet. Jag kunde inte hitta screeningsinformation online, men för jämförelse tar det 4-6 veckor att få godkännande för att besöka US Naval Observatory i Washington, D.C.- och till skillnad från Cheyenne Mountain, det är en anläggning som gör reklam för allmänhetens tillgång. Du kanske inte saknar mycket; De flesta av NORADs verksamhet har flyttat någon annanstans.

Den lättaste militärrelaterade attraktionen att besöka i Colorado Springs är National Museum of World War II Aviation , som ligger på grund av flygplatsen och öppna flera dagar i veckan. Peterson Air and Space Museum är också öppet för allmänheten, men Peterson Air Force Base där den befinner sig är inte, så du behöver förhandstillstånd .

Lyckligtvis finns det många mer lättillgängliga platser för att sätta din aptit på militära anläggningar i Cold War-era: National Atomic Testing Museum i Las Vegas, Greenbrier Bunker i West Virginia, Titan Missile Museum i Arizona, Submarine Force Museum och USS Nautilus i Connecticut (intill Naval Submarine Base New London, som tillåter allmänhetens tillgång på vissa dagar men erbjuder inte mycket att se) och Minuteman Missile National Historic Site i South Dakota.

    
svaret ges 17.01.2014 21:58