Hur man reparerar flakande gipsyta

1

Jag flyttade nyligen och märkte den här sprickan på väggen. När jag knackade det lätt med en trubbig kniv bröt den av. Jag har aldrig plastered förut men jag antar att jag måste repetera den här sektionen. Eventuella råd skulle vara mycket uppskattade.

    
uppsättning TODD90 14.07.2016 19:43

2 svar

2

Jag skulle trycka på resten av väggen och se hur mycket du behöver reparera. Från bilden ser det ut som om du kommer att ha en annan tum eller två uppåt och åtminstone en annan tum ner. Det här är en väldigt enkel lösning. Du kan få ett badkar av lera (gipsplåster) vid någon förbättring av hemmet, hårdvara eller till och med ditt lokala varuhus och till och med stora livsmedelsbutiker bär det. Få en kittkniv och det skulle hjälpa om du har en 6 "eller 8" gipsskivor för att göra en mjukare kappa (sparar slipningstid). Sedan letar du efter hur du klistrar på gips och / eller gips efterbehandling på YouTube. Det finns massor av bra korta videoklipp som visar dig bättre än vi kan berätta för dig.

    
svaret ges 14.07.2016 20:48
0

Det ser ut som dåligt vidhäftande färg för mig, eventuellt på toppen av en spricka i gipset. Du måste ta bort all lös färg du kan hitta. Därefter fjädrar de skarpa kanterna av färg med ett tunt lager av gips, primärt och målar väggen.

    
svaret ges 15.07.2016 00:24