Sci Fi skräckfilm titel (förmodligen mitten av 70-talet). Astronauter attackerade av jätte enögd främling med dödsstråle [duplicat]

3

Det fanns några astronauter. Eventuellt 3, de gick till rymden tror jag på ett räddningsuppdrag av en annan besättning. Medan i rymden såg de andra mannens kroppar flytande i rymden. De lyckades fiska en som fortfarande levde. Men senare vände sig det till besättningen. Men jag tror att de lyckades övervinna det.

Senare landade detta besättning på en planet. På denna planet fanns det det här jättemässiga ena alien med långa ben som sköt ut dödsstrålen. De såg snällt ut som världskrigets främlingar. En besättning var zapped och sönderdelades.

Slutligen offrade ett besättning sig genom att gå in i den stora vita kärnan som föremål. När han gick in blev han ett skelett och sfären förstördes. Jag tror att den kvarvarande besättningen lyckades fly.

    
uppsättning 168Sean168 10.06.2017 22:34

1 svar

5

Jag tror att det kan vara Mission Mars från 1968.

Det har tre astronauter, de reser till Mars på ett slags räddningsuppdrag, och det finns en vit sfär. Åh, och det har en karaktär som spelas av Nick Adams som offrar sig, och utlänningen ser som om de är "Martial invaders".

Jag kan lika bra posta hela filmen, eftersom den är tillgänglig på Youtube.

                             
    
svaret ges 11.06.2017 01:57