När kabinen bagage viktbegränsning nämns som 7kg, ingår det också bärväska vikt?

3

Jag har sett de flesta av biljetterna som nämner att 7kg är Kabinfackgränsen. Men jag blir ofta förvirrad om det även innehåller väska för bärbar dator också? Kan jag bära stuga väska och laptop väska båda?

    
uppsättning Sam 30.09.2018 16:27

2 svar

2

Normalt, om inte annat uttryckligen anges, antar att viktbegränsningen är TOTALT av ALLA föremål.

Om storleken är större än de angivna maximala storlekarna, anta att den är för stor, även om "det är normalt för den här typen av saker att vara större".

ACA verkar inte ha en särskild viktbegränsning för att bära på varor, förutom att det inte får vara så tungt att du inte kan lyfta det i rutorna (vilket betyder att du lyfter den över huvudet). På den sidan tvivlar jag på allvar att de kommer att vara lyckliga om en professionell tyngdlyftare ger 100 kg bagage, vilket han skulle ha rätt att lyfta :) Tänk alltid på andra passagerare och att behållarna har en maximal viktkapacitet, inte bara storlek. Jag har flugit på flygningar där överhängarna var fyllda över kapacitet och var synligt sagging. Inte en tröstande tanke som sitter under dem, särskilt i turbulens.

Här är en något relevant artikel som skrivits av en flygvärdinna.

    
svaret ges 02.10.2018 11:15
1

Tyvärr finns det ganska mycket alla varianter. Jag har bara sett det senaste året, den vikt som applicerats endast på överföringsobjektet, det personliga och överföringsobjektet tillsammans och det personliga och bära varan separat.

Så det beror till stor del på flygbolaget och tjänsteklassen. Om du är osäker och du inte kan hitta informationen på flygbolagets webbplats tydligt, då kan du ofta kontakta support via onlinechatt, budbärare eller telefon. Det ger dig det officiella slutliga svaret, så du behöver inte oroa dig för någon som ger dig fel eller föråldrad information, eller till och med den för fel tjänsteleverantör.

    
svaret ges 02.10.2018 13:53