How kan jag jämföra min säng?

4

Jag har ett mycket ojämnt golv i mitt sovrum och en metallbäddram (icke-nivellerande fötter), snart som en träbäddram. Jag skulle vilja nivåa min säng. Vad är några bra sätt att göra detta?

Ett tillvägagångssätt är att bara få lite shims och stapla upp dem. Om det här är min bästa satsning, vad är rekommenderat material att använda?

Jag är förvånad över att inte hitta mer diskussion om detta problem på webben - det är väldigt ohälsosamt att sova på en ojämn säng och många golv i gamla hus är mycket ojämna.

    
uppsättning John Bachir 18.09.2014 23:30

3 svar

2

Detta beror egentligen på hur mycket sängen är ute av nivå, golvtypen du använder och diameteren på postkontakten på marken.

Det låter som om du går på träpostar, det jag skulle göra där är att få några Cork eller gummi Limskydd (som nedan)

Problemet där är att du behöver hitta material som är något tjockare än dina luckor, eftersom du inte kan lägga till dessa saker för mycket (eftersom de blir lätta att falla av). Du kan också försöka slita dem med ett långt stanleyblad. Dessa remsor kommer att behöva appliceras på undersidan av varje sängpost.

    
svaret ges 15.01.2015 15:40
0

Jag fick en droppe takplatta. Klipp den till en lämplig storlek och glida den under varje fot som behövde justering. Ställ om två gånger och placera under fötterna som behöver mer höjd. De justerar sänghöjden med ditt kropps tryck. Det här fungerar verkligen.

    
svaret ges 02.03.2017 13:53
0

Prova dessa justerbara fötter. De är billiga och kan skruvas direkt i din sängram om trä. Om metall använder vinkeln / flänsen på ditt järnvägssystem och använd en lämplig justerbar stilfot för att skruva / bult in så justera tills det inte längre vågar.

länk

    
svaret ges 02.03.2017 14:57