Trouble med twinned Bryant värmeenheter

1

Jag har tvinnade värmeenheter som w1 och w2. Den första enheten som ska komma på måste bytas ut. men tills dess måste jag veta hur man får systemet att värma bättre. Problemet är att fläkten tänds på enhet 1 (även om värmen inte kommer på denna enhet) när systemet slås på och enhet 2 är uppvärmning. Verkar som att det spädar värmen genom att dra luft genom ett kallt system. Skulle du rekommendera att stänga av fläkten på enhet ett? Och i så fall vad är det bästa sättet på en äldre Bryant-enhet? Skulle det vara på termostaten?

    
uppsättning Rudy 07.01.2014 18:09

2 svar

1

En sådan inställning innebär vanligtvis en fjäderbelastad eller motorstyrd spjäll speciellt för att förhindra att luft strömmar genom en avstängningsenhet. Om du har en sådan dämpare är det helt bra att stänga en enhet perfekt.

    
svaret ges 07.01.2014 19:18
0

Om de är avsedda att springa ihop, inte omväxlande, så kan en avluftning leda till att hetluft från den andra flyter bakåt genom den andra, så att du får mindre värme i huset.

Om inte (osannolikt med en äldre enhet) drar de in i luften, är värmen som sätts in i huset densamma, eftersom den "kalla luften" rör sig om en ugn är inutihusluften. Eftersom brännaren inte arbetar på en enhet, har du hälften av värmekapaciteten du borde ha. Det kommer inte att förändras, även om den första enheten kan stängas av på ett sätt som inte orsakar luft från den andra till bakflödet genom det första.

    
svaret ges 07.01.2014 18:31