How att flytta verktyget sink och förlänga fälla / dräneringsrör under det?

1

Jag skulle vilja flytta verktyget sjunker (som min tvättmaskin dränerar till) i min källare ~ 6 tum till vänster för att rymma en ny tvättmaskin torktumlare.

De inkommande vattenledningarna är inte ett problem, men som du kan se från bilden nedan går avloppet rakt ner till en fälla och sedan tillbaka 90 grader till husets avlopp.

Min fråga är: om jag flyttar diskbänken till vänster ska jag bygga med ett par armbågar och en rak sektion från husavloppssidan och ansluta till fällan eller finns det någon form av "extra lång fälla" jag borde titta på istället?

Om det gör någon skillnad, är jag i Montgomery County, Maryland.

Tack!

    
uppsättning Bantamug 09.09.2015 02:56

1 svar

2

Det skulle vara bra att ta med en armbåg eller armbågar, om möjligt i den del av avloppsledningen som ligger bakom det vita PVC-röret, metallröret. Problemet med det skulle vara att den gamla röret lätt skadas (bruten) vid lederna där de gängade sektionerna är.

Anledningen till att jag föreslår detta som plats att knyta i den nya förlängningen är att jag vid den tiden känner att om du bara byter ut dräneringen kommer det att vara så långt bort från väggen kommer det att vara ett antal tum bort från väggen är mot nu. För att åtgärda det, skulle det ta så kan armbågar för att få tillbaka det till väggen, jag är rädd att avloppet inte skulle dränera lätt eller kanske täppa lätt. Så tillbaka på grund av att jag nämnde att ta tillbaka den och binda den in i den längre in från foget där den är bunden nu. Platsen jag hänvisar till är vid wye, det finns ett litet rakt rör där, kanske det finns en smidig del (inga trådar) för att det ska användas en neoprenkopplare där.

    
svaret ges 09.09.2015 03:32