Vad är dessa extra svarta trådar anslutna till min dörrklocka?

1

Jag försökte installera en ny SimpliSafe-video-dörrklocka, och efter att allt var anslutet fann jag att dörrklockan inuti skapade ett störande humming sound. Jag kontaktade SimpliSafe, som skickade mig sin Doorbell Chime Connector-enhet. Detta fungerar i grunden som en elektrisk bypass och har hjälpt andra kunder som upplevde dörrklockan surrande efter installationen.

För mig, efter installationen av Chime Connector, dämpar dörrklockan dock fortfarande / buzzes. Det stannar bara när jag tar bort dörrklockan från sitt fäste utanför huset, vilket berättar för mig att den humming är resultatet av enhetens dragkraft.

Jag tror att en del av problemet kan vara att den elektriska ledningen nära min dörrklocka inte helt matchar det diagram som visas i instruktionerna för Doorbell Chime Connector. Instruktionerna hänvisar bara till ledningar som kommer ut ur väggen för fram- och trans-ledningar, vilka vi får veta att ansluta till Chime Connector. Men trådarna i närheten av min dörrklocka innehåller även 2 gammalstarka svarta trådar med scraggly kopparfibrer som kommer ut ur dem. Innan du installerade SimpliSafe Doorbell Chime Connector, kopplades dessa gamla svarta ledningar till Front- och Trans-terminalerna precis som de röda och gula trådarna som normalt finns där.

Har någon någon erfarenhet av detta? Vad är dessa gamla svarta ledningar? Vad ska jag göra med dem?

Här finns 2 bilder på dörrklockan och kablarna tillsammans med SimpliSafe Doorbell Chime Connector, följt av en kort video av dörrklockan som gör det humming sound:

  • Video: länk

Tack! - Jason

    
uppsättning Jason Fournier 07.01.2019 02:33

0 svar