Can en kolgrill bibehålla en konstant hög temperatur?

2

I exemplet i den här frågan jag nämna att få grillen till 400 Fahrenheit. Detta exempel ligger inte i vakuum. Jag behöver verkligen steka min brusselspiror på 400 Fahrenheit och jag behöver inte nödvändigtvis ha ugnsutrymme som det är Thanksgiving. Så min fråga har utvecklats. De flesta kolgrillar recept Jag har läst involverar temperaturer i 200 till 300 Fahrenheit sortiment. Kan jag få en kolgrill (för detta exempel överväga en Weber-kattgrill) till 400 Fahrenheit och hålla den där konsekvent?

Om jag lägger till rökträ, kommer det också att förändras mycket? Jag glasar brusselspirar i svartpeppar, bacon och lönnsirap om det spelar roll och jag kommer att röka dem med vad som är tillgängligt på huset. Receptet jag använder innebär att rosta dem i en panna, så jag föredrar att behålla det på så sätt (för att jag inte behöver städa grillen).

    
uppsättning Jake 13.08.2018 04:22

2 svar

2

De recept du refererar till är antagligen för BBQ / Rökning, snarare än grillning, vilket händer vid en mycket högre temperatur. Det är ganska lätt att få en vattenkokare för att nå 400 F (och långt borta). Utmaningen kommer att bibehålla önskad temperatur. Men det är vad ventilationsluckorna är för. Det borde finnas en ventil på toppen och en ventil på botten. Med lite övning borde du kunna manipulera öppningarna för att bibehålla temperaturen. Försök att överskrida ditt betyg med 25 - 50 grader F innan du minskar luftflödet. Du får lite röksmak från träkol, speciellt om du använder lövträ. Tillägget av rökt ved kommer att ge starkare rök. För grönsaker skulle jag hålla mig med fruktskogar.

    
svaret ges 13.08.2018 12:06
1

Det enkla svaret är ja. Inte annorlunda än att försöka röka en bit kött 250 F i 6 timmar, du kan hålla en grill vid 400 F under samma principer.

Alla trä som du lägger till i form av chips eller block som används vid rökning brinner oundvikligen och brinner varmare än kolet som orsakar spikar i temperaturer. Lägg inte till för mycket åt gången.

Du måste spela med öppningarna för att se vad din grill vill ha. Jag skulle börja din grill och låt temperaturen normalisera och justera ventilationsöppningarna för att försöka få ner det (eller upp) till rätt temperatur.

Varför måste det vara 400 F av nyfikenhet? Jag har stekt spiror på min grill innan och bryr mig aldrig om temps såvida det inte var extremt lågt eller extremt högt. Jag lagar dem vanligen mellan 400-600 och håller bara ett öga på dem. Jag lägger dem i en del aluminiumfolie, olivolja, salt och peppar och stänger den och släng sedan på stället. Det högsta du kan få bort det från flammen desto bättre.

    
svaret ges 13.08.2018 12:33