Mushy hemlagad dillpipskiva

4

Vi gjorde cirka 13 gallons hemlagade dillplockor förra sommaren. Dessa är gjorda med ättika, inte den fermenterade typen. Vattenbadas i 15 minuter i kvartsburkar.

Vi höll alla gurkorna på is över natten för att kyla ner dem. Nästa dag gjorde vi spjut och bearbetade dem. Med efterbitarna skurar vi dem i chips och bearbetas på samma sätt. Spjuten kom ut bra men chipsen var mjuka och vi brukar inte äta dem.

Hur kan jag fixa det här nästa gång? Ska jag använda mindre tid i vattenbadet eller borde jag ha placerat vänster över bitarna i kylskåpet tills jag kommer till dem eller båda? Kanske ett annat knep jag inte tänker på?

    
uppsättning NKY Homesteading 10.02.2016 21:15

1 svar

1

Håller grönsaker direkt på is tenderar att skapa skador på cellulär nivå, vilket leder till mjukhet när grönsakerna är bearbetade. Nästa gång, i stället för att använda is, överväga ett kallt saltlakebad, med eller utan tillsatt ättika, för dina gurkor och / eller skivor. Om du har plats i kylskåpet kan du lagra dem där över natten. Om inte, lägg dem i en aluminiumfri kruka, lägg den två gånger med bubbla för att förhindra direkt kontakt med is och lagra potten i en hink eller en större pott fylld med is.

    
svaret ges 28.02.2016 04:38