Hur exakt är House of Cards till det verkliga livet?

8

Hur exakt är frågorna i House of Cards till verkliga livet med kongressen?

Med andra ord, hur Frank får folk att rösta för sin sak, hur Remy köper folk, och hur Jacky är en backstabber är relaterad till hur "Washington" är?

    
uppsättning 26.03.2014 23:37

1 svar

14

I detta utseende på Daily Show (skrivit upp här) Kevin Spacey beskriver hur förberedelserna för hans roll Frank Underwood i Netflix-serien, Spacey sa att han följde både House Minority Whip Steny Hoyer (D-Md.) och House Majority Whip Kevin McCarthy (R-Calif.), som till och med bjöd in Hollywoodstjärnan till ett whip-möte ...

"Det känns som att du tittar på performance art, mycket av tiden," sade Spacey. "Jag tror inte på dem. Jag tror inte vad de säger. Jag tror inte att de är helt uppriktiga. Jag tycker att det är prestationskonst. Och de flesta är dåliga skådespelare. "

När det gäller politikerna frågade värden Jon Stewart, "Tror du att det var en prestation till din fördel eller ligger de för sig själva och varandra?"

"Jag tycker ofta att illusionen är mycket djup. Det går mycket djupt, "sa Spacey. "Förutom de som vet att de är fulla av s -."

Stewart frågar om vissa plottlinjer av showen, såsom mord, går längre än verkligheten - och Spacey påpekade att vissa DC-spelare faktiskt har anklagats för mord, om inte dömd för det.

Min åsikt, som en långvarig observatör av politik och tillfällig politisk frivillig, är House of Cards är mer sanning än det är fiktion. Självklart kan jag vara jaded ... Jag bor i stan med en tidigare kongressledare som var brazen tillräckligt för att skriva hans muta priser på hans kongresspapper .

    
svaret ges 27.03.2014 05:24