Vår lyckas David Sarif att undvika den korrumperade signalen?

7

Med tanke på att Sarif äger sina egna förstärkningar (bionic arm), finns det någon anledning förklarat varför han inte buktar för effekterna av den korrumperade signalen som skickas via den globala sändningen?

När Darrow skickar ut signalen, upptäcker vi hela Aug-världen har blivit arg, på grund av signalen.

Varför faller inte Sarif till detta? Hur kan han motstå det?

    
uppsättning yuritsuki 06.02.2014 07:25

1 svar

9

Jag tror inte att detta uttryckligen diskuteras i DE: HR, men jag tror att det finns tillräckligt ledtrådar för att mer eller mindre räkna ut den här.

Hugh Darrows signal gör obehörig användning av Illuminatis "uppgraderade" biochips utformade av de kidnappade Sarif-anställda och distribueras av 泰 永 genom det globala nätverket av LIMB-kliniker .

Den som inte har den specifika chipprogramvaran är säker från signalen. Adam Jenson är immun (trots att han har aug), antingen för att han aldrig fått chipet från en klinik eller eftersom Megan Reed inaktiverade det för honom.

Vissa rimliga möjligheter är det:

  • Sarifs augs är experimentella och anpassade, så firmware är inte kompatibel med "uppgraderingen" (det verkar troligt, eftersom det ser annorlunda ut än vad som helst annat än någonsin sett).

  • Han misstänkte att återkallelsen var falsk och gick inte till en klinik för att få rätten.

  • Sarif har uppgraderingen, men inte från LIMB (eventuellt gjort hos Sarif Industries själv) och själva flisarna skulle behöva manipuleras av LIMB på plats för att den ska ha bakdörren funktionell (vilket skulle vettigt, annars kan omvänd teknik från andra biotekniska företag avslöja de inbyggda sårbarheterna).

  • Darrow skräddarsydde signalen för att rädda sin gamla vän från att bli arg (och potentiellt dödad).

  • svaret ges 07.02.2014 23:00