Säkert / mindre skadligt sätt eller metod för att fästa / skruva fast dessa väggkrokar för lättare framtida borttagning?

0

Så jag har 2 (små 4 krokar) + 1 (lång 6 krok) av dessa kollapsande krokfästningar (var och en har 2/3 hål för skruvar) som visas i bilder. Jag har försökt att märka de omgivande sakerna så bra som möjligt.

Det här är för närvarande i min familj hem där jag behövde några funktionella ändringar i mitt nuvarande rum.

Problemet är att jag kan hamna på omklädningsrum om några månader eller flytta till en separat lägenhet och skulle vilja ha dessa armaturer varhelst jag slutar stanna längre.

Dessa var också de sista styckena på lager och tillverkas inte längre och jag tyckte inte om några andra efter många timmar med fysiskt benarbete under marknadsökning (i fuktig Asien).

Jag måste antingen köpa eller låna några verktyg eller be någon att hjälpa mig att göra det här.

Så jag skulle vilja bifoga / skruva in dessa armaturer med följande i åtanke:

  • Minsta skada på armaturen & vägg under fastsättning
  • Lätt avlägsna förmåga med minimal skada både under avlossning
  • Enkel rengöring, fyllning av hål etc, en gång gjort

Konstruktionen är konkreta kolonner & strålar & väggar är mestadels tegelstenar, så jag är inte säker på vad som ligger bakom ytan i var och en av ovanstående variationer / scenarier.

Så finns det ett sätt eller en metod eller "dos & don" från erfarna personer / experter för någon som är nybörjare till DIY saker, i en familjens hem.

PS: Eventuella tips om hur placeringen ser bättre ut i linje med toppramen eller något flyttad under linjen i träramarna

    
uppsättning Alex S 02.11.2017 04:45

1 svar

1

Jag kan inte tänka mig ett bra sätt att lösa ditt problem med dina befintliga krokar som uppfyller alla dina krav. I stället bör du använda 3M kommandokrokar. De är avtagbara och klibbar bra och för din dörr kan du fästa så många som du behöver av dem i rad.

Spara dina befintliga krokar för när du så småningom flyttar ut.

    
svaret ges 02.11.2017 13:08