Hur lång tid tar det att köra från Heathrow flygplats till Covent Garden?

11

Jag reser med min familj för en semester i England. Jag tittar på att hyra en lägenhet i Covent Garden. Vad skulle vara körtiden till och från Heathrow flygplats?

    
uppsättning user64814 11.07.2017 13:08

3 svar

74

Om du planerar att hyra en bil och köra till Covent Garden, ett ord av råd: DO NOT. London trafik och parkering avgifter (för att inte tala om Congestion Charge) är mentala och ingen Londonare i deras rätt sinne skulle köra in i mitten, än mindre en turist.

Om du får en svart taxi (taxi), kom ihåg att det kan bli snabbare än en Google-uppskattning, eftersom London-hytterna kan använda dedikerade bussbanor och förarna har många års erfarenhet. Den tid det tar kommer att variera enormt beroende på tid på dagen. Allt från 30 minuter i mitten av natten till 1,5 timmar (och upp) på morgonen rusningstid.

Om du kommer att ta tunnelbanan, går det direkt till Covent Garden (Picadilly-linjen). Detta skulle förmodligen vara det snabbaste alternativet och eftersom linjen börjar vid Heathrow, är du garanterad platser.

    
svaret ges 11.07.2017 14:26
21

Google Maps ger en uppskattning om en timme att köra från Heathrow till Covent Garden.

Men - jag skulle inte rekommendera att göra det. Att köra i London är bäst att undvika, även om du är lokal och parkering nära Covent Garden, om du hittar någon, kommer det vara väldigt dyrt.

Jag skulle rekommendera att ta tunnelbanan - det finns ett direkt tåg från Heathrow till Covent Garden på Picadilly-linjen och tar cirka 50 minuter.

    
svaret ges 11.07.2017 14:23
8

Jag bor inte långt från Covent Garden, men lite längre ut, fortfarande i City of Westminster. Jag går till Heathrow ett par gånger i månaden, vanligen genom rör men ibland i bilen. Enligt min erfarenhet handlar det om en timmes bilresa, främst på grund av trängsel i mitten, men vid vissa tider kan det ta mycket längre tid, så det kan vara svårt att planera hur mycket tid du behöver.

Jag kommer att motsäga de andra svaren här och säga att körning i London inte är så svårt jämfört med de flesta europeiska huvudstäder, åtminstone enligt min åsikt. Men jag rekommenderar att du tar en taxi eller en uber istället för att hyra en bil. Parkering i Westminster för utlänningar är inte lätt att få, det är en avgift att komma in i centrum, och vägarna är ganska förvirrande. På ett minimum bör du ordna parkering i förväg om du verkligen tror att du behöver en bil.

Jag skulle också vilja ge råd om att ta röret om det är lätt för dig, men jag lägger lite balans och säger om du har mycket bagage eller äldre eller unga barn i släp, centrala London offentliga transporten är väldigt upptagen, det kan bli väldigt varmt och extremt trångt, människor kan vara mycket oförlåtna i rusningstid av förvirrade personer med stora väskor, och du kan hitta att sitta på baksidan av en uber är mycket mindre stressande och mer civiliserad. Jag betalar vanligtvis ca £ 40 för en uber varje sätt. Om du inte är en fan av uber är det billigare och bekvämare att boka en bil i förväg (en "minikab") istället för att försöka hala en vid ankomsterna.

    
svaret ges 11.07.2017 23:49