How hittade Steve Rogers denna plats?

2

Efter den slutliga kampen mellan Iron Man och Captain America finns det en scen där Captain America går till The Raft för att bryta sina fångade lagkamrater ur fängelset.

Hur lärde han sig om Raftens läge för att komma dit i första hand?

    
uppsättning Aditya Vyas-Lakhan 11.05.2016 09:23

1 svar

9

I den första av filmerna ser vi efter två scener,

Steve Rogers and T'Challa are now on friendly terms with each other, with T'Challa even going so far as to help "store" Bucky Barnes until someone figures out a way to turn off his Hydra conditioning. Thanks to the fact that we see T'Challa follow Tony Stark to the place where the final fight takes place, we know that he knows where The Raft is.

Som sådan kan det vara att denna karaktär berättade Steve var det var, och kanske till och med hjälpt honom att komma dit.

Detta är dock bara en möjlighet. Det finns alternativ:

  • Natasha Romanoff var mycket involverad i processen att underteckna Sokovia-avtalen, och som sådan kan hon vara privvy till platsen för Raften (och även om hon inte var, hon är en elitspion ta henne inte för lång tid för att räkna ut det). Hon lämnar Tillsammans sida efter att ha attackerat T'Challa under flygsekvensen, och kunde sålunda ha berättat Steve Placeringsplatsen.

  • Vi vet fullt ut att Tony känner till Raftens läge tack vare att han besökte det på en punkt. Även om han och Steve inte exakt avslutar filmen på bästa sätt, verkar Tony vara mottaglig för Steve's brev i slutet, och (ännu viktigare) ignorerar statssekreterare Rosss telefonsamtal om ett säkerhetsbrott på The Raft. Det kan vara så att Tony kände sig skyldig i att ha så många av hans vänner fängslade och som sådan läckte platsen för The Raft till Steve för att bryta ut dem.

Men det här är bara gissningar baserade på vad vi ser i filmen. Jag tvivlar på att vi någonsin kommer att få en direkt bekräftelse om hur Steve fann The Raft som slutligen, det spelar ingen roll. Det som är viktigt är att han hittade det.

    
svaret ges 11.05.2016 09:46