Varför byggde Tony Stark bågreaktorer i sina extra Iron Man-drag?

52

I Iron Man-filmen nämner Tony Stark att han inte kommer att sälja Iron Man-tekniken, för att han bara litar på sig att använda den . Eftersom han har en ljusbågsreaktor inbyggd i bröstet, kan hans kostym ansluta till den för kraft. Obadiah Stane kan inte producera en båtreaktor, som stal reaktorn från Starks bröst för att driva sin Iron Monger-kostym.

I Iron Man 2 ser vi Tonys rum med äldre Iron Man-modeller, bland annat markörerna II och III. Båda dessa armerade kostymer visas med en bågreaktor inbyggd i dem . Detta gör det möjligt för James Rhodes att stjäla Mark II-kostym under Tonys födelsedagsfest och utrusta den som War Machine-kostym.

Varför skulle Tony lagra sina extra Iron Man-pansardrag med kraftkällor inbyggda, då det bara skulle göra det möjligt för någon att gå in, ta på sig en kostym och lämna? Han hade redan en bågreaktor hela tiden. Vad skulle lagra kostymer med inbyggd effekt? Varför skulle han göra extra bågreaktorer i alla fall när han borde ha lärt sig av Stane att stjäla sin reaktorteknik? Finns det en giltig orsak till universum för detta, eller är det bara för att Rhodey enkelt kan stjäla en kostym?

    
uppsättning Gabe Willard 17.04.2012 20:57

13 svar

84

Kostymer med inbyggda kraftaggregat skulle minska belastningen på bågreaktorsystemet inbyggt i hans kropp.

Eftersom han redan hade problem med sin inre båtreaktor, var det meningsfullt att experimentera med kostymmodeller som hade sin egen bågreaktor inbyggd i kostymen. Detta skulle också bidra till att minska hastigheten vid vilken strömförsörjningen i hans kropp brann ut. Det skulle vara meningsfullt att bygga sina kostymer med alternativa / överflödiga kraftaggregat, just i fall.

    
svaret ges 17.04.2012 21:52
34

I sin konversation med Fury och Romanoff tvingade de dem praktiskt taget för att erkänna att det var en uppställning och han gjorde kostymen tillgänglig för Rhodey hela tiden. I själva verket tror jag att han ville att han skulle ta den i den första filmen för att få tillbaka honom, men Rhodey säger bara "nästa gång". Precis som Fury, Stark har mycket mer på gång än vad du ser på ytan, du måste läsa mellan linjerna.

    
svaret ges 03.05.2013 23:00
14

"Spoiler alert". I Iron Man 3 frågar Tony Jarvis att aktivera armourerna så att de kan flyga till sin räddning. Det är vettigt att de har en inbyggd strömförsörjning så att de kan flyga på egen hand i nödsituationer.

    
svaret ges 08.06.2013 20:55
11

Han byggde dem så att Rhodey i händelse av sin död skulle kunna komma in och bli Iron Man. Observera att Rhodey i Iron Man 2 vet hur man flyger kostymen, den rätta ställer sig för att skjuta handbalkarna och nivåera och flyga, medan Pepper inte befann sig i Iron Man 3 . Så jag skulle säga att det är säkert att anta det mellan 1 och 2 som Stark lärde Rhodey hur man använder kostymerna, vid dödsfall genom palladiumförgiftning. Han är optimist trots allt.

    
svaret ges 01.06.2013 19:16
5
Hans bågreaktor driver elektromagneten som håller honom vid liv när han nästan dödats av terrorister.

Bågreaktorn i dräkterna dämpar kostymmen och ger också en kraftfull repulsor för att skada sina motståndare,

Anledningen till att han inte använder den första (den som håller honom vid liv) för kostymerna är att de har olika jobb och kontrollerar / gör olika saker ...

    
svaret ges 20.11.2012 18:10
4
Han trodde att han skulle dö från blodtoxinerna, den inre arkreaktorn läckte ut. Han försökte lämna dragorna som hans arv.

    
svaret ges 01.08.2012 07:20
3
Det är noterat i Iron Man 2 att bågreaktorn i bröstkroppen också driver domen (när Jarvis säger att utökad användning av kostymet accelererar hans tillstånd) är det ganska troligt att reaktorns kärna blir utarmad, att reaktorn i sin kost fungerade som en backup kraftkälla för både jobb eller vice versa. Om till exempel kärnreaktorns kärna var utarmad och han inte hade tillgång till en ersättare skulle kostnaden ta över jobbet och rädda sitt liv.

Det var förmodligen också en lösning på långsam förgiftning, eftersom kostymen inte skulle vara beroende av bröstkärnan. Jag tror att han skulle ha vetat om förgiftningen i Iron Man 1, men problemet var bara helt behandlat i IM2.

    
svaret ges 22.11.2012 23:22
2

Kanske för att i den första Iron Man -filmen stal Obadiah båtreaktorn från honom och han var på väg att dö, så för sin säkerhet gjorde han mer ljusbågsreaktorer så att han kunde använda den i en nödsituation (endast min åsikt).

    
svaret ges 01.02.2013 08:19
2

Han använder bara kraften från bågreaktorn i bröstet när hans dragkraft strömmar ut, som en back up, uppenbarligen kommer han inte att få en armor att skydda honom som dränerar kraften i det som skyddar sitt hjärta , eller han skulle bara dö i kostymen tror jag att han har andra kraftkällor i kostymen, inklusive en annan bågreaktor.

    
svaret ges 05.05.2013 09:56
2

Också om du tittade noga, rensade Nick Fury redan frågan om "Varför gör det när någon, som Rhodey, kapar kostymen?"

JARVIS har dem alla låsta och tillåter bara tillgång till Tony, förutom, om det finns en särskild parameter för Rhodey eller någon annan.

War Machine, kostym Rhodey tar, kan hackas av Vanko eftersom HAMMER "uppdaterar" programvaran.

Och föreställ dig att du har ett batteri i bröstet som håller dig vid liv, och du dör när batteriet löper ut. Skulle du riskera att köra din dator på det om du enkelt kan bygga en annan, IN i din dator? Jag skulle inte.

    
svaret ges 05.10.2013 01:41
1

I den 1: a avgiften visas Obadiah att stela reaktorn på något sätt och mata den in i kostymen som han använder för att skapa förödelse.

Jag känner att i Tony, förenar han kostymerna och driver dem från bröstet, vilket sparar utmaningen att skapa en ny bågreaktor för varje version av hans kostym. Reaktorns hålrum passar varmtrådar till bröstet. Men om du inte har reaktor i bröstet, matar du den externt och ansluter den till makten din kostym. Det är den möjliga förklaringen @Gabe Willard

    
svaret ges 18.09.2013 07:47
0

Kanske gjorde han det för att ge mer energi till kostymerna, så att kostymen inte förlorar batteri och det ger dykningen extra kraft till repulsorerna och kostymen själv

    
svaret ges 19.01.2015 18:14
0

I Iron Man 2, när Nick Fury pratar med Tony, nämner änka att kostymerna har en skyddsfunktion som inte tillåter obehörig åtkomst. Så det betyder inte bara att någon kan gå in och ha på sig en kostym.

    
svaret ges 26.04.2016 21:32