Var du ska köpa zafu (kan användas) i Tokyo eller Kyoto

11

I morgon ska jag resa till Tokyo, och senare till Kyoto. Jag är intresserad av att köpa en ny eller begagnad zafu , som är en speciell kudde för zazen meditation .

Jag frågade redan en liknande fråga (men om Samue) . Jag försökte söka, men lyckades inte få någon bekräftelse på att de kan köpas i samma områden.

    
uppsättning bluszcz 01.01.2014 23:52

3 svar

7

Du letar efter en ganska obskurlig bit av kit, de flesta Zen templar jag har varit i Japan, rynkade på frippery som bekväma kuddar för meditation. Men du borde kunna hitta dessa i en välsorterad buddhistisk varuhus, och här är ett par med en närvaro på nätet som hävdar att de finns på lager:

Alternativt, om du faktiskt planerar att studera meditation i Japan , är jag säker på att tempel kan antingen haka du eller säljer dig direkt.

    
svaret ges 13.01.2014 07:20
4

Matsumotoya i Kyoto säljer zafu , men valet är ganska begränsat.

Jag kan inte riktigt säga om det här är en fysisk butik eller bara en närvaro online, även om du tittar på Street View , men det ska vara lätt att kontakta dem och ta reda på det. I det senare fallet bör det inte vara svårt att ordna leverans.

    
svaret ges 11.01.2014 05:14
2

Butsudanya Takita Shoten är under uppbyggnad just nu. I närheten av Tawaramachi station finns en rad Budsudanya butiker, jag hittade zazen zabuton i en av dem, men det är nödvändigt att fråga, jag såg inte någon i affärsfönstret. Här är streetview-bilden av butikerna.

    
svaret ges 05.05.2015 15:40