Natural ant / insektsmedel [stängd]

1

Vänligen föreslå lite naturligt ant / insektsmedel som jag kan använda för att bli av med myror / fästingar / insekter. Jag började använda clorox men jag föredrar något naturligt.

Tack så mycket

    
uppsättning InquisitiveGirl 12.06.2017 01:29

5 svar

1

För myror använder jag kanel. Det fungerar bra.

    
svaret ges 12.06.2017 02:42
1

Jag har haft lycka till att blanda socker, borax och vatten. Myrorna äter det och dör. På 24 timmar, inga mer myror.

    
svaret ges 12.06.2017 06:32
1

Om du avvisar dem, tar de bara en annan rutt. Att döda dem är hur man löser problemet.

En av de mest effektiva myrderna är TERRO, som är gjord av Borax (den aktiva ingrediensen) och socker. Du kan göra samma typ av blandning själv, de är både hushållsredienser (och naturliga). Det finns gott om inlägg på nätet som beskriver de exakta blandningar som människor har använt.

Den aktiva ingrediensen i många kommersiella insekticider, som är effektiv mot många slags insekter, är pyretrin, som extraheras från krysantemumblommor (hur mycket mer naturligt kan man få än det, även om det kan framställas syntetiskt om det faktum gör det "onaturlig"). I låga koncentrationer är det också en repellent.

Det finns viss toxicitet hos människor från kronisk exponering på hög nivå. Men för riskperspektiv började kineserna använda det för 3000 år sedan och det har inte torkat ut dem. Om du vill göra det själv kan du göra vad de gamla kineserna gjorde - växa mamma, torka blommorna och slipa dem. Eller för att spara tid, köpa färdiga insekticider som innehåller den.

    
svaret ges 12.06.2017 06:33
0

Jag har aldrig blandat ingredienser som markerar föreslår men borsyra fungerar riktigt bra. Jag gillar inte att kasta ordet "Naturligt" eftersom, som Isherwood sa, det finns massor av ganska otäcka naturliga saker. Borsyra har ett pH av 5. Din hund kan äta den, dina barn kan äta den, det har ingen lukt.

Ta reda på var de kommer in, häll en 2-kanalig borsyra, där de måste korsa den (torr mark). Den sitter fast i exoskeletten och smälter långsamt det. De tar det tillbaka till kolonin med dem . Verkligen fungerar detta på andra skadedjur med exoskeletoner som roaches och vattenbuggar.

    
svaret ges 12.06.2017 13:18
-1

Jag förstår vad du menar. Jag hade använt RAID tidigare, men det är ett neurotoxin som tillverkats i ett labb. Inte naturligt. Det gav mig också dålig huvudvärk. Dessutom brydde jag mig inte om att döda dem; Jag ville bara ha dem ur mitt utrymme.

Min mamma använder naturlig spjutmynt - hon scrubs golven med den.

Det förvirrar dem så att de går någon annanstans eftersom de inte kan lukta spåren.

Jag använder bara Glade Apple Cinnamon air freshener. Vid första ögonblicket sprayar jag det där de kommer ut så att de inte kan följa spåren. (Jag är inaktiverad så kan inte skrubba golv)

Det finns tillgängligt på 99 cent butikerna, och är mycket effektivt på myror, även utanför.

Det är som en magisk suddgummi av sina spår så att de återvänder.

----------------------------------------------- ------------------------

Här är det främsta exemplet på den mest sålda lab-made kill sprayen:

----------------------------------------------- ------------------------

VAD ÄR INGÅR RAID? KONTROLLERA, KITTY! (från Wired Magazine)

Utdrag:

Unscented Raid smells like a kerosene spill in a nerve gas factory. Lemon Scent Raid smells like a kerosene spill in a nerve gas factory with a hint of lemon.

Pyretrin och pyretroider

Dessa gifter orsakar att jonkanalerna i nervcellerna förblir öppna för långa, vilket gör att neuroner upprepas, vilket leder till förlamning och död. Ganska ondska givet var de kommer ifrån: Pyretrin erhålls från blommor av asteraceae-familjen (inklusive tusenskönor och krysantemum); pyretroider är bara syntetiska pyretrin. Medan båda är speciellt giftiga mot insekter (tyvärr, även bin) ska de vara bland de minst dödliga bekämpningsmedlen för däggdjur. Fortsätt hålla Raid away from kitty: Katter lever kan inte bearbeta pyretrin tillräckligt snabbt för att hålla sig från, du vet att dö.

Piperonylbutoxid eller N-oktylcyklohepten-dikarboximid

Inte själva gifter, dessa så kallade pesticidsynergister blockerar enzymet som bryter ner pyretrin i insekter. I grund och botten har inte buggar en chans.

Isoparaffinisk kolväte lösningsmedel

Patentet rekommenderar Exxsol D60, en proprietär goo concocted av ExxonMobil Chemical och beskrivs som ett "alifatiskt kolväte" -a kolväte utan aromatiska ringmolekyler. Här fungerar det som ett oljebeständigt förgiftningssystem som täcker insekts exoskelett, vilket hjälper till att få toxinerna i skadedjurens porer.

Parfym

Unscented Raid lukter som ett fotogen i en nervgasfabrik. Lemon Scent Raid lukter som ett fotogen i en nervgasfabrik med en antydan citron.

Sorbitanmonooleat

Äldre spraypesticider var upp till 80 procent kolväten, toxiner som inte är de största kemikalierna som sprutar runt huset. Raids nuvarande formel sänker mängden kolväten i hälften, ersätter den med vatten. Surfaktanter som sorbitanmonooleat hjälper H2O och kolvätena blandas ordentligt.

Natriumnitrit eller natriumbensoat

Dessa ämnen (särskilt natriumnitrit) kan vara giftiga i höga doser, men de mängder som finns här är bara tillräckliga för att förhindra att metallburken korroderar.

Pyretrin och pyretroider

Håll raid ifrån kitty: Katter lever kan inte bearbeta pyretrin tillräckligt snabbt för att hålla sig från, du vet att dö.

Raid använder en blandning av propylen, butaner och butylener som drivmedel.

Dessa är brandfarliga och kan orsaka andningssvårigheter. du kanske vill stubba ut det Marlboro Light innan du sprayar inomhus.

    
svaret ges 12.06.2017 03:44