Did showen förklara faktiskt hur Sherlock faktade sin död?

8

Jag hade alltid tänkt att hur Sherlock faktade hans död var lite mysterium, eftersom Sherlock själv aldrig berättade för någon hur han gjorde det. Men min vän är övertygad om att Sherlock faktade sin död exakt hur Anderson teoretiserade den. Sherlock svarar aldrig på Andersons teori, så jag antog att detta berodde på att han hade fel. Förstod jag felaktigt? Hade Anderson faktiskt teorin rätt?

    
uppsättning gp0478 04.04.2017 21:48

3 svar

9

Svaret är: kinda.

I det första avsnittet av säsong 3 ser vi Sherlock sittande med Anderson efter förmodligen förklarar hur han gjorde det. Det är upp till tolkning av tittaren om den här scenen verkligen inträffade och om förklaringen som erbjöds var verklig eller inte, för att Sherlock försvinner från rummet och vi ser att Anderson har en del av en mental paus.

    
svaret ges 04.04.2017 22:02
3

De förklarade aldrig det.

Du har inte missat något.

Även om många teorier var placerade, och Sherlock själv gav Anderson en version, matchade ingen av förklaringarna till fullo händelserna.

Vidare har varken Moffat eller Gatiss officiellt avslöjat hur det gjordes, trots att de hävdar att de har en fungerande lösning.

Hittills finns det ingen officiell förklaring om hur Sherlock föll sin död.

    
svaret ges 11.05.2017 04:26
-1

Det fanns ett antal möjligheter som kunde ha hänt på taket, var och en hade ett kodnamn. när moriarty dödade sig började Sherlock en. han föll sedan och landade på en blowup sak. molly kastade sedan en kropp ut genom fönstret så john och snipersna skulle se en kroppsfall. en biker sedan stötte på john så att de hade tillräckligt med tid för sherlock att gå på golvet och ligga ner (eftersom kroppen inte såg ut exakt som sherlock) så placerade de något på sherlock så att hans puls stannade och hällde falskt (eller riktigt) blod på Sherlock såg han död. de lade honom på ambulansen och tog honom bort. Han bröt sedan upp moriartys nätverk av brottslingar.

nätverk

                             
    
svaret ges 11.05.2017 03:05