Bizarre hem elektrisk problem

1

Jag är i Australien, med 220-volts enfas kraft. Min kontrollpanel för eldistribution har 6 växlar, varav två, kallar dem A och B, kontrollväggspunkter. Min juicer är ansluten till en av dessa effektpunkter, som styrs av A-omkopplaren. Användning av saftpressen medför ofta att B-omkopplaren öppnas medan A-omkopplaren är stängd.

Jag är säker på att juiceren inte befinner sig i B-kretsen eftersom den fortsätter att fungera när strömbrytaren öppnas. Jag vet vad A-kretsen kontrollerar genom experiment med annan utrustning. Min fråga är inte varför en omkopplare öppnas när den är överbelastad, men varför öppnas felbrytaren?

Kan någon förklara vad som händer?

    
uppsättning Phill Schultz 12.06.2017 08:31

1 svar

-1

Tja, jag är från Amerika som bor i North Carolina men jag kan ta en koll på det eftersom jag har ett liknande problem med mitt hem. Det kommer att övermanna genom att använda för många ampere. Så du måste ta reda på hur många ampere som finns på dina A- och B-omkopplare. Jag gick igenom mitt hus och märkte allt med en avtagbar klistermärke för varje strömbrytare och varje uttag. Sedan avlägsnades jag genom att eliminera processen vilka av / på-brytare och vilka uttag som styrdes av antingen A- eller B-säkringarna i lådan. Då behöver du veta hur många förstärkare din A / B-säkring kan hantera. Om du har en 15 amp säkring kan du inte använda mer än de 15 ampere vid vilken tidpunkt som helst. Jag hoppas det hjälper.

    
svaret ges 12.06.2017 09:09