PIR / PUR laminerade paneler ... källor? Liknande Produkter? (Interiörisolerade paneler)

Vi har en 1/2 historia som var billigt färdig innan vi flyttade in. Det ser ut som om vi har 4-5 tum av glasfiberfladderisolering i taket, vilket är om vi har tur, något som r-12. Visserligen inte idealisk för våra 90 graders somrar och -10 graders vintrar här i MN.

Eftersom platsen måste ombyggas ändå, jag leker med tanken på att rippa ner all sheetrock, sedan sätta upp 1 eller 2 "XPS, sedan re-sheetrocking. Det skulle ge oss en extra 5 eller 10 i r-värde. Fortfarande inte idealiskt, men bättre.

Jag har gjort mer forskning på PIR-paneler. Dessa verkar vara bättre än XPS i r-värdeavdelningen med ett värde på 7 per tum.

Jag kom över denna produkt:

länk

Vem vet vart du ska ge det här i USA? Eller liknande produkter? Jag gillar idén om en isolerad panel som redan har färdig exteriör. Det är a) tar upp mindre utrymme (mer utrymme för isolering) och b) verkar bra för en lat person som jag.

Självklart är det här exemplet designat för exteriörer, men jag gillar det industriella korrugerade metallets utseende och skulle överväga det för interiörbruk. Alternativt vet alla om liknande produkter?

    
uppsättning DA01 17.05.2011 16:57

2 svar

Dessa typer av isolerade paneler är populära i trähus och trähus. Det finns flera amerikanska källor och varumärken tillgängliga. Ett bra exempel på dessa paneler är från ett företag i Texas, kolla in den här webbplatsen: länk Lycka till.

    
svaret ges 19.05.2011 12:11

Jag känner till källan i Storbritannien - www.kensington-green.co.uk - om någon är intresserad. pir / purisolerade paneler för tak och väggar finmade i metall. någon färg De skickar över hela världen.

    
svaret ges 31.08.2015 13:47