Bananbröd i engångsplattor

7

Jag överväger att använda en engångsplatta för att baka bananbröd. Är det tillrådligt eller kan det vara skadligt? Om det är acceptabelt, hur ska jag ändra temperaturen och tillagningstiden jämfört med originalet 350 ° F, 55 minuter.

    
uppsättning Bee Baker 18.05.2018 14:54

4 svar

19

Snabbbröd i engångsfolie är livsnerven för baksalget över landet.

Det finns lökformade foliepannor du kan använda. Den "tallrik" som du nämner låter som en pajplatta, vilket skulle göra en mycket annan form och därmed bakningstid.

Om du använder en skål som ser ut som en vanlig stål- eller aluminunpanna, blir din tillagningstid etc mycket lika. Jag rekommenderar att du kontrollerar det 5 minuter tidigare än vad du är van vid, eftersom den tunna panjen tillåter snabbare energiöverföring.

    
svaret ges 18.05.2018 17:31
5

När du frågar om "ändra din temperatur och matlagningstid", vad du verkligen säger är "när är det gjort". För att använda brödspånfacket (på den länkade sidan ovan) om du "brukar" använda en metallbrödspanna skulle jag tro att inga ändringar är i ordning. Om du byter från en glasbrödspanna, bör du antingen släppa din temperatur på 25 ° F eller minska din tillagningstid med 25% ... och börja sedan kolla efter 'doneness'. När du kontrollerar om ett bananbröd är gjort kan du använda det "gamla tillförlitliga" tandpetareprovet (kommer en tandpetare att komma ut ren?) Eller du kan kolla inre temperatur för 200 ° F.

Det finns en handfull andra variabler från din ugn till varumärke / typ av mjöl du använder som också kan ha mindre påverkan på produkten. Jag skulle göra ett par som experiment eftersom körsträckan kan variera.

    
svaret ges 18.05.2018 17:36
1

Jag har bakat ett tranbär snabbt bröd i många olika kokkärl. Det fungerar alltid och ger dig mycket förlåt för matlagningstiden. Du kan laga det ytterligare 30 minuter bortom när det är gjort utan någon dålig effekt. Foliepannor kontra fasta metallpannor är inte alls viktiga. Om kokkärl är den storlek du är van vid, skulle jag kolla 10 minuter innan du förväntar dig att det ska göras och var 5: e minut efter. Om de är mindre, skulle jag kolla tidigare. Om de är större kan du tappa temp till 325 eller 300 och förvänta dig ganska längre matlagningstid, men resultaten blir bra.

    
svaret ges 19.05.2018 21:03
1

Tack alla jag bakade dem. de kom bra ut. Jag tog dem ut ungefär 1/3 före den tid som lyfts fram på receptet. redo att sälja dem. Tack så mycket

    
svaret ges 19.05.2018 22:18