Toilet spolar bara bra. Men badrumssängen är säkerhetskopierad

1

Det här är förmodligen en enkel fix för någon i vet, men jag är ingen rörmokare. Hur som helst, mitt problem är helt enkelt ett backat badrumsfat, gurgling upp varje gång jag spola toaletten. Toalett spolas bara bra. Men badrumssängen är säkerhetskopierad. Några förslag?

    
uppsättning Tony 07.07.2016 15:15

2 svar

1

U-böjningen eller "P" -fällan under diskbänken kan vara ansluten till hår och tvålskum som orsakar att den säkerhetskopieras. När du spolas i toaletten kan gurglingen orsakas av det lilla vakuum som vattnet rinner ner i röret när du spola. Dräneringsproppen i diskbänken är vanligen ett ställe hår och tvål fastnar också.

Placera en hink under röret och sätt ihop fällan. Det är vanligtvis inte så svårt. Vattnet kommer att springa in i hinken. Rengör U och om du kan se håret fast i proppen kan axeln som skjuter upp och ner, skruvas loss och tas bort. Då faller håret vanligtvis ut. Sätt ihop och se om allt dränerar.

Pluggen kan vara några meter längre ner om det inte fungerade men en billig handslang på 15-25 'sätter ner röret efter att bocken i sinken tömde pluggen om "P" -fallen inte var problemet.

Denna reparation är något som varje husägare ska försöka och det kommer att spara hundratals genom åren istället för att ringa en plummer. Här är en länk till en bra hand orm Det finns billigare och dyrare tillgängliga. Om de tas hand om dem gör de senaste decennierna. Lycka till på ditt första VVS-jobb.

    
svaret ges 07.07.2016 15:32
0

En billig plast Zip-it drain opener fungerar bra för mig.

    
svaret ges 07.07.2016 20:30