Vår du välja ett kaffepulver för att förbereda turkisk kaffe?

1

Det här är vad jag kan komma hit: länk

Vilken typ av rostad (mild / medium / stark / mycket stark) pulver / bönor ska väljas för turkisk kaffe?

Kan kaffepulveret som används för att tillverka Filter-kaffe användas för turkiskt kaffe?

Jag föredrar en sötare smak av kaffe än bitter.

    
uppsättning Aquarius_Girl 11.03.2014 14:48

2 svar

1

Det här är något som sannolikt kommer att bero något på din preferens. När jag inte kan få tillverkade turkiska kaffe brukar jag bruka en mycket mörk stek för turkiskt kaffe, blanda det med lite kardemumma (ungefär en matsked till varje tjugo matskedar med pulveriserad kaffe).

Från de erbjudanden du har tillgång till, rekommenderar jag den mycket starka "Arabica French Roast". Du kanske mycket väl tycker att det här är för bittert för din smak. Om så är fallet, rekommenderar jag att du sörjer kaffe med socker, istället för att gå på en lättare stek, men igen kan du hitta en lättare stek.

Om du redan har en av dessa roster i ditt hus rekommenderar jag att du börjar med att prova det och sedan leka med att spice det med kardemumma och söta med socker innan du får en annan typ av kaffe. Detta hjälper dig att bestämma hur du vill gå med din färdiga brygga.

    
svaret ges 11.03.2014 15:02
0

Bara för att lägga till min nypa salt som razunny sa att du måste hitta din smak, försök först en espresso (hela bönor) och slipa dessa grova (eller ha dem markerade) än vad du skulle för andra kaffe

    
svaret ges 29.04.2015 19:00