Tour: San Francisco, LA, San Diego, Las Vegas, Grand Canyon - insider sevärdheter [stängd]

1

I sommar kommer min flickvän och jag vara på semester i tre veckor i USA / Kalifornien. Vi vill göra en rundresa och har redan bokat ett flyg till SanFrancisco. Därifrån planerar vi att hyra en bil och göra en resa från SanFran till LA (via motorväg 1) till SanDiego till Grand Canyon och slutligen till Las Vegas.

Jag tror att vi vet om alla "gemensamma" sevärdheter - som också finns på tripadvisor och andra webbplatser på internet. Men för oss är det kanske det enda besöket i Kalifornien (och Nevada -> Las Vegas och en del Arizona -> Grand Canyon) i vårt liv, för att vi är från Tyskland och resan kommer inte att bli väldigt billigt. Så min fråga är om du har några tips för oss om saker vi ska göra eller platser vi borde besöka och är inte kända. Tipsen bör grovt passa för vår resväg. Så vi letar inte efter tips som "kör över den gyllene portbroen" eller "gå till alcatraz". ; -)

Jag vet att min fråga är lite bred. Jag hoppas att den inte är för bred, så att frågan måste stängas. Jag skulle vara tacksam för alla tips!

Med vänliga hälsningar!

    
uppsättning frupfrup 31.03.2015 16:59

1 svar

2

Flera av beat-attraktioner kommer ihåg

I Sanfrancisco det ryska museet

länk

I Sandiego är de botaniska trädgårdarna riktigt bra med en mycket lugn atmosfär

länk

Jag älskar också Sandiego zoo, som är världsberömd, men är ett traditionellt turistmål.

Och i Vegas har du massor av val av konstigt och underbart, men mina tre favoritplatser

länk

Erotikmuseet

länk Den här länken är kanske inte superarbetarvänlig!

Och. Parumph Valley vingård.

länk

Ha en bra resa.

    
svaret ges 31.03.2015 19:01